| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Homoseksualci u Društvo forumu; pa ista rupa drugi spol... ak ne mislis da je bolest kad ti guzis curu,zasto je bolest kad muski ... |
| | #225 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci Ne sudi sve muške na sliku sebe ![]() ![]() ![]() Šala ![]() U načelu se slažem s tobom i ne smatram homoseksualnost prirodnom , ali mi ne smeta dok god nema veze sa mnom...
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #227 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 622
![]() | Re: Homoseksualci Ne smetaju ni meni , znam ih nekoliko ali mi smeta kada se te udruge bave politikom i kada članovi tih udruga izjavljuju da su Srbi trebali hrvatsko pitanje riješiti 1991. i slične izjave koje su govor mržnje. |
| | |
| | #229 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 622
![]() | Re: Homoseksualci Pa svakog normalnog smeta kada rade parade. Da normalno prođu ulicom ajde, ali kada su odjeveni ko za karneval i polu goli i kada se guze i žvale na tim paradama onda je to čista provokacija i izazivane, naprosto traže da ih neki manijak napadne, a od toga profitiraju kolovđe, organizatori, na tome grade karijeru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:23.