| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Homoseksualci u Društvo forumu; Tako je.... |
| | #233 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 654
![]() | Re: Homoseksualci Citat:
Meni nije jasno iako je to prirodno kako se vam ženskama mogu sviđati muškarci. Što je tu lijepo? Nisu li žene lijepše? Zadnji Uredio croabc : 13-03-08 u 16:49. | |
| | |
| | #235 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 512
![]() ![]() | Re: Homoseksualci Citat:
zamisli da je tvoja cura imala iskustva curama,bili tebi to smetalo? da ti predlozi u troje?to bi se tebi zgadilo? mene to ne bi smetalo,pa nije on kriv zbog toga(sto mu se dize na muske)... svako ima pravo da bude s kim zeli... bilo bi mi veoma drago da mi to kaze zato sto ja ne vjerujem u bisexualce... u biti mislim da su to homosexualci sa usadjenim normama konzervativnog drustva... tak da ne vjerujem da bi s njim bila u vezi,bar ne u sexualnoj... to je moje misljenje | |
| | |
| | #236 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Homoseksualci mlatio bi lezbe jel? dok se onako lijepo slataju tebi pred okicama? MOS SI MISLIT ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #237 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Homoseksualci Citat:
to je ugodno za gledat a ne neka dva titana u okršaju...![]() Šalim se Sve to treba potamanit ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” | |
| | |
| | #238 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Homoseksualci dok se ti ne nalazis u sred takvog "okrsaja" BTK za njih... nema potrebe za tamanjenjem.
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #239 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Homoseksualci Istina....ali ne zaboravi...uvijek se nađe neka žrtva ![]() Ali anyway boli me ono sve dok to rade unutra četiri zida.Prošle sam godine vidio dva pedera na klupici u gradu kak se žvale-----odurno,a rulja gleda.....što upućuje da nisam jedini ![]() ![]() Tu dosta i odgoj na to utječe.Recimo sve od malih nogu kad god bi to vidio u stvarnosti ili na telki stari bi rekao " Isuse Kriste pa to treba ubit " tak da je uglavnom to.Znaš ono....urezano u sjećanje.
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
| | #240 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Homoseksualci ma meni je jadno vidit hetero par kad cmacu i zvacu jedno drugo na nekom javnom mjestu.. ne radim razliku izmedju homo i hetero sto se toga tice ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:12.

to je ugodno za gledat a ne neka dva titana u okršaju...
Sve to treba potamanit