| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Homoseksualci u Društvo forumu; MOLIM VAS DA SE SUZDRŽITE OD KOMENTARA TIPA "METAK U ČELO,TREBA IH ISTRIJEBIT" I SLIČNIH JER ... |
| | #41 (permalink) |
| Purger | Re: Homoseksualci MOLIM VAS DA SE SUZDRŽITE OD KOMENTARA TIPA "METAK U ČELO,TREBA IH ISTRIJEBIT" I SLIČNIH JER NA OVOM FORUMU NIJE DOZVOLJENA NIKAKVA DISKRIMINACIJA I POTICANJE NA MRŽNJU ....SVATKO IMA PRAVO NA ŽIVOT BEZ OBZIRA JEL SE VI SLAGALI SA NJEGOVOM SEKSUALNOM ORJENTACIJOM ILI NE !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #42 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: Homoseksualci Citat:
Citat:
Ovo je samo jedan oblik spolne diskriminacije koji se javno osuđuje bez "posljedica". Pa da vas pitam koliko bi vas reklo da nekog treba ubit na temelju rasne ili vjerske diskriminacije?? Zapitajte se malo.
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link | ||
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Homoseksualci Citat:
![]() ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci Nemam ništa protiv njih, neka žive kako žele. Ne znam što bi više napisao, ne razmišljam o tome, zapravo razmišljam koliko i oni o meni - zero% Nisam još niti jednog upozanao, a ako upoznam ponašat ću se kao prema bilo kome, ništa specijalno. Jedino ne kužim smisao njihovih parada, samo rade gužvu u gradu. ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) | ||
| Purger | Re: Homoseksualci Citat:
Citat:
Šta je to danas normalno i tko je taj da određuje i definira kaj je to normalno a kaj nije ?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | ||
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci ja njih nevolim i nikat ih necu voljet.........i nitko me nikada nemoze natjerat da ih volim zasto je bog stvorio adama i evu kad je mogao stvorit 2 adama.....to nije normalno za mene, svatko ima svoje misljenje ali ja mislim da su oni svi za psihijatriju
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Homoseksualci pa zato i svijet je takav kakav je...pun moralnih šteta za ljudski život...očito propagiraš da svijet bude različit za pojedinca..a normalno onda nebi bilo ni normi ni pravila u životu već bi svatko činio šta hoće....
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Purger | Re: Homoseksualci A ti si sigurno pun moralnih vrijednosti i možeš bit primjer drugima,jel ![]() Sama činjenica da osuđuješ nekoga jel je drugačiji od tebe puno govori o tome kakav si ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:35.

---> 

Pali gume a ne dušu