| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Homoseksualci u Društvo forumu; svatko ima svoj sud....neću ih izdvajat kao individue,al kao dio ljudskog razmišljanja su deformacija društvu..jer ... |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Homoseksualci svatko ima svoj sud....neću ih izdvajat kao individue,al kao dio ljudskog razmišljanja su deformacija društvu..jer postoji razlog tome...
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Purger | Re: Homoseksualci Sve to stoji....al deformacija društu su i bogalji...ljudi bez ruku i nogu.... Jel i njih treba straljat ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #53 (permalink) |
![]() | Re: Homoseksualci deformacije u razmišljanju i stavu..ne fizičke..i nisam ja rekao da ih treba streljat jer su ljudi kao i mi..al krivog razmišljanja.....nemoj srljat...
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci Za početak - to sahasa: svaka čast, slažem se s tvojim postovima Pa nemam ništa posebno protiv njih, ko voli nek izvoli, malo mi je to čudno, ali eto, samo me malo živcira to toliko potenciranje toga svega - dobro, nek se vole i bok, čemu sad tolike parade i pompe zbog toga?
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #56 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci Ha čuj, za mene nisu ljudi oni koji mogu prebit ženu na mrtvo ime i hodati ponosno naokolo ili oni koji ubiju 2-mjesečno dijete, a ne ovi kaj se j*** drugačije od mene, ali svakom svoje
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #57 (permalink) | |
![]() | Citat:
pobijaš samu sebe... ![]() to nema veze sa ovim topicom...nije ovo tema o nasilju..
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Purger | Re: Homoseksualci Citat:
Ti se sigurno po nekim stavovima i razmišljanjima ne uklapaš u ovo društvo...jel te zbog toga treba diskriminirat i odbacit ? Ma...rasprava je uzaludna.Složit se nećemo i to je to...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() | Re: Homoseksualci kolega ti stojiš pri svom i ja stojim pri svom..nou hard filingz ![]() ![]() p.s pretpostavljam da ih ti možda i kojeg poznaješ.....a možda ne? ![]()
| | |
| | #60 (permalink) | |
![]() | Re: Homoseksualci Citat:
i da ti samo odgovorim..moj stav.npr..kako imam ekološku sivjest a netko nema sasvim se razlikuju o ljudskoj svijesti zašto je žena stvorena a zašto muškarac...moj stav je pravilo kojim poštujem društvo,a društvo se sastoji od obitelji,bračne zajednice..temelj društva je obitelj...ali ne dva muškarca već žene i muškarca.. ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.

Pali gume a ne dušu