| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi a i ti me iznevjeri u Društvo forumu; jel opraštate voljenoj osobi kad vas iznevjeri u nečemu što je vama jako bitno? pri ... |
| | #2 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: a i ti me iznevjeri Voljena osoba me nikad ne bi iznevjerila u nečemu što je meni jako bitno, niti bi me jako povrijedila....A neki mali krivi koraci, koje svi mi ponekad radimo, naravno da se oproste....ne samo oproste, nego i zaborave. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: a i ti me iznevjeri Citat:
Daj malo detalja.... teško je smisleno odgovorit na ovako uopćeno pitanje... U čemu te povrijedio/povrijedila? Što je to što ti je bitno, i na koji način (iz kojih razloga) ti je bitno? U kojoj sferi života? Je li to ljubav, lova, odnosi sa familijom, prijateljima, životinjama, je li riječ o politici, seksu, pituravanju kuće... Kako te pri tome jako povijedio/povrijedila osim tim djelom i riječima? Kužiš? Malo konkretnije...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: a i ti me iznevjeri Citat:
napravio je nešto bezobrazno, znao je koliko je meni bitno to i unatoč tome nije stao uz mene, povrijedio me i sad ne znam što da mislim o tome. | |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
Jel' šibaš bičem? Pljeskaš po guzici? Vezuješ lisicama? ![]() Citat:
Pritom je bio bezobrazan, te je znao da je riječ o nečemu što je tebi bitno i opet je učinio to što nije smio učinit. Dakle - stručnom pravnom terminologijom: postoji element umišljaja (počinitelj ima znanje o štetnoj posljedici + jasnu svijest da želi takvu štetnu posljedicu) što bi sa sobom povlačilo najstrožu sankciju. Jednostavnije rečeno - ako je to napravljeno namjerno, i ako se takva (ili slična stvar) ponavlja - onda bi moj savjet bio: POŠALJI GA U PIZDU MATERINU!!! Odjebi ga!! Ako ti samo stvara muku, i pritom je svjestan što ti čini a svejedno ti to čini, onda je vrijeme da se kaže "Do viđenja stari!". Zvuči grubo, ali tako je. Sorry.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 16-10-06 u 13:59. | ||
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
Sjetih se sada jednog mog bivšeg... Prevario me s jednom curom s kojom nisam baš bila u najboljim odnosima... kad sam saznala za to... lijepo sam ga nazvala i rekla mu da dođe sutradan do mene, a poslije toga sam nazvala nju i rekla joj isto samo da dođe pola sata kasnije... Uglavnom dođe on lijepo, mi počnjemo već predigru i ona uletava unutra (vrata namjerno ostavila otvorena, a zvono ne radi)... da vidiš scenu... mi na krevetu on polu gol, ja sretna ko malo dijete... a ona u šoku da sam ju pozvala... Digla sam se... sjela i zamolila mrtvo hladno pitala "da stavim kavu?"... njena faca je bila a njegova da bi me otpilike ovak ubio ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznevjeri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:24.

pa onda