Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi a i ti me iznevjeri u Društvo forumu; Ja bi mu do maksimuma odrezala glavu pa bi vidio kako je Ali ne vjerujem da bi i jednom de&#...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-10-06, 16:40   #21 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Re: a i ti me iznevjeri

Ja bi mu do maksimuma odrezala glavu pa bi vidio kako je Ali ne vjerujem da bi i jednom dečku teško palo to da ga cura kazni tako što se poševi s njim Tako da ne vjerujem baš da je bio jako povrijeđen

Recimo moj je dečko na prevaru svoje bivše cure reagirao tako da je spavao s njenom sestrom E to već pomalo zaboli Trebala si i ti tako
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 16:47   #22 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Nisam spavala s njim nego smo bili u predigri! Ljubakali se, dirali i to... gadilo mi se dalje ići od toga!
Vjeruj mi bio je blijed ko krpa, a i ljut ko chilli u istom trenu!!!
Doduše ima brata... ali
za dečka!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 16:51   #23 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja sam kao mlađa bila dosta osvetoljubiva i jednog sam dečka povrijedila užasno... ali sad mi takvo što ne pada na pamet, nekako mi je to nezrelo, ako me prevario mrtav je za mene i točka.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 16:56   #24 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
Vjeruj mi bio je blijed ko krpa, a i ljut ko chilli u istom trenu!!!
Ma bio bi meni on blijed kad bi vidio da su mu jajca odrezana Nek si se ti riješila budale
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 17:11   #25 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ja volim kad me povrijedi pa mi dođe plakat na rame
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 01:24   #26 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Aha. Znači, riječ je o "njemu".

Pritom je bio bezobrazan, te je znao da je riječ o nečemu što je tebi bitno i opet je učinio to što nije smio učinit.

Dakle - stručnom pravnom terminologijom:

postoji element umišljaja (počinitelj ima znanje o štetnoj posljedici + jasnu svijest da želi takvu štetnu posljedicu) što bi sa sobom povlačilo najstrožu sankciju.

Jednostavnije rečeno - ako je to napravljeno namjerno, i ako se takva (ili slična stvar) ponavlja - onda bi moj savjet bio:

POŠALJI GA U PIZDU MATERINU!!! Odjebi ga!! Ako ti samo stvara muku, i pritom je svjestan što ti čini a svejedno ti to čini, onda je vrijeme da se kaže "Do viđenja stari!". Zvuči grubo, ali tako je. Sorry.
Stvar je u tome što mi se pomalo čini da on uopće nije svjestan koliko me povrijedio iako sam mu više puta rekla da to čini, mislim da on to gleda kao nešto što se mora napraviti i kako je to neki moj "hir", a to je ono što najviše boli.
Ne sviđa mi se pomisao na to kako moram "nagovarati" nekoga da radi stvari koje volim zajedno sa mnom, to mi je kao da ga nagovarm da me voli. Preko sitnih stvari takve prirode mogu preći, ali kad mi je nešto bitno i želim da bude tu, a on se postavi bezobrazno iz nekih desetih razloga koji su mu kako sam kaže bitniji pitaš se što uopće radiš tu još uvijek.
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 02:06   #27 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Stvar je u tome što mi se pomalo čini da on uopće nije svjestan koliko me povrijedio iako sam mu više puta rekla da to čini, mislim da on to gleda kao nešto što se mora napraviti i kako je to neki moj "hir", a to je ono što najviše boli.
Ne sviđa mi se pomisao na to kako moram "nagovarati" nekoga da radi stvari koje volim zajedno sa mnom, to mi je kao da ga nagovarm da me voli. Preko sitnih stvari takve prirode mogu preći, ali kad mi je nešto bitno i želim da bude tu, a on se postavi bezobrazno iz nekih desetih razloga koji su mu kako sam kaže bitniji pitaš se što uopće radiš tu još uvijek.
Pa onda - šta uopće radiš tu još uvijek?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 02:39   #28 (permalink)
obožava djevice

mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Pa onda - šta uopće radiš tu još uvijek?

ne znam, nisam ga vidjela tjedan dana i ne znam što bi mu uopće rekla.
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 02:57   #29 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Čuj, mama...

Evo jedan dobronamjeran savjet - ali bez zajebancije...

Meni se nekako čini da si i ti svjesna da je cijela ta priča sa vas dvoje manje-više završena... ali ti je malo teško to samoj sebi reć naglas.

Ako se taj tvoj dotični zaista ponaša tako kako se ponaša, onda ja ne vidim nekog razloga da se cijela ta priča i dalje razvlači i na silu održava na životu...

Ako se taj tvoj dotični zaista ponaša tako kako se ponaša, onda mu očito nije stalo.

Znam da to zvuči grubo, ali takvo situaciju treba prekinut - i to na način da se jasno i izričito, bez zaobilaženja, kažu te grozne riječi - PREKIDAMO.

Jer drugog ti izlaza nema. Vjeruj mi, znam o čemu pričam... Govorim iz vlastitog JAKO LOŠEG iskustva
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 03:16   #30 (permalink)
obožava djevice

srećo.....ti me činiš....tako.....tako.....jako.....depresivnom.
ali te volim, ok.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: iznevjeri

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113