| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi a i ti me iznevjeri u Društvo forumu; Ja bi mu do maksimuma odrezala glavu pa bi vidio kako je Ali ne vjerujem da bi i jednom de... |
| | #21 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: a i ti me iznevjeri Ja bi mu do maksimuma odrezala glavu pa bi vidio kako je Ali ne vjerujem da bi i jednom dečku teško palo to da ga cura kazni tako što se poševi s njim Tako da ne vjerujem baš da je bio jako povrijeđen ![]() Recimo moj je dečko na prevaru svoje bivše cure reagirao tako da je spavao s njenom sestrom E to već pomalo zaboli Trebala si i ti tako ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: a i ti me iznevjeri Nisam spavala s njim nego smo bili u predigri! Ljubakali se, dirali i to... gadilo mi se dalje ići od toga! Vjeruj mi bio je blijed ko krpa, a i ljut ko chilli u istom trenu!!! Doduše ima brata... ali za dečka! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: a i ti me iznevjeri Ja sam kao mlađa bila dosta osvetoljubiva i jednog sam dečka povrijedila užasno... ali sad mi takvo što ne pada na pamet, nekako mi je to nezrelo, ako me prevario mrtav je za mene i točka. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: a i ti me iznevjeri Citat:
Ne sviđa mi se pomisao na to kako moram "nagovarati" nekoga da radi stvari koje volim zajedno sa mnom, to mi je kao da ga nagovarm da me voli. Preko sitnih stvari takve prirode mogu preći, ali kad mi je nešto bitno i želim da bude tu, a on se postavi bezobrazno iz nekih desetih razloga koji su mu kako sam kaže bitniji pitaš se što uopće radiš tu još uvijek.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: a i ti me iznevjeri Citat:
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: a i ti me iznevjeri Čuj, mama... Evo jedan dobronamjeran savjet - ali bez zajebancije... Meni se nekako čini da si i ti svjesna da je cijela ta priča sa vas dvoje manje-više završena... ali ti je malo teško to samoj sebi reć naglas. Ako se taj tvoj dotični zaista ponaša tako kako se ponaša, onda ja ne vidim nekog razloga da se cijela ta priča i dalje razvlači i na silu održava na životu... Ako se taj tvoj dotični zaista ponaša tako kako se ponaša, onda mu očito nije stalo. Znam da to zvuči grubo, ali takvo situaciju treba prekinut - i to na način da se jasno i izričito, bez zaobilaženja, kažu te grozne riječi - PREKIDAMO. Jer drugog ti izlaza nema. Vjeruj mi, znam o čemu pričam... Govorim iz vlastitog JAKO LOŠEG iskustva
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznevjeri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:51.

Ali ne vjerujem da bi i jednom dečku teško palo to da ga cura kazni tako što se poševi s njim
Tako da ne vjerujem baš da je bio jako povrijeđen 

za dečka!