a koliko on ima godina?
Raspravljate o temi Ima li smisla?? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ee ljudi bok..ja sam nova na forumu i stvarno mi treba vasa pomoc .. ovako imam 20 g, godinu dana ...
a koliko on ima godina?
ako on iz bilo kojeg razloga ne zeli biti s tobom onda je ocito da nema smisla...
ako nije imao hrabrosti reci ti u facu sto se dogadja nego ti je umjesto toga poslao sms, onda stvarno ne znam koliko je njemu stalo do tebe.. vjerujem da si ti sebi malo zabrijala da on tebe toliko "voli".. al tak svejedno sto ja mislim, ionak nikog odavde neces poslusat![]()
Roaming,recesija globalno zatopljenje jbg
Uzork:
Amo uzet da je to sve tocno sta si ti napisala,onda mora da je to ucinio"jer on zna sta je najbolje za tebe i ostavit ce te za tvoje dobro na hollywood movizz nacin da ne bi patila"
Rjesenje:
Posto je on odradio prekid na holivudski nacin,ti moras sastanak odradit istom mjerom.
Dakle,slazi ga da imas neku smrtonosnu bolest i da ces umrijet za 2 mjeseca,smisli srceparajucu pricu da ga izgrize savjest pa ce ti sve priznat i vratit ce ti se
A to sta si mu lagala nema veze,matematicki to anuliraj on tebi lago ti njemu.Sad ste 1:1,to pokrati i koda se nije dogodilo
And the lived sretno to the ende![]()
imaš 20 godina, to je ključna stvar.......
naravno da ti je postao sve u životu, ali ako je odlučio prekinuti, ako odlazi u vojsku, ako ste različite vjererazmisli dobro i pogledaj koliko je minusa, a koliko pluseva u svemu tome
pusti ga i živi dan po dan, kroz neko vrijeme zaboravit ćeš ga, doći će nova ljubav u tvoj životsretnija......
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
nekaki.Rjesenje:
Posto je on odradio prekid na holivudski nacin,ti moras sastanak odradit istom mjerom.
Dakle,slazi ga da imas neku smrtonosnu bolest i da ces umrijet za 2 mjeseca,smisli srceparajucu pricu da ga izgrize savjest pa ce ti sve priznat i vratit ce ti se![]()
Sirijci su gadni... igrom slučaja ih znam nekoliko, čak su mi neke Sirijke bile najbolje prijateljice i znam kako su zadrti kad je riječ o religiji.
Moje osobno mišljenje; pusti se toga i pređi preko cijele te priče.
Nema smisla.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Nije on sirijac koliko san skužia
rekla je samo da ide radit u siriju
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
nema smisla
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
Slažem se sa zavodnicom. Pusti te drugih religija, štajaznam. Uvijek neki problemi na prakičnoj razini.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.