Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 13

Ima li smisla??

Raspravljate o temi Ima li smisla?? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ee ljudi bok..ja sam nova na forumu i stvarno mi treba vasa pomoc .. ovako imam 20 g, godinu dana ...

Starter
    Datum registracije
    15-10-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Question Ima li smisla??

ee ljudi bok..ja sam nova na forumu i stvarno mi treba vasa pomoc..
    ovako imam 20 g, godinu dana studiram u inostranstvu od tada 9 mjeseci sam u vezi, upoznali smo se sasvim slucajno gdje smo na njegovu incijativu izasli i vezu zapoceli.tokom cijele veze bio je divan i krasan,svaka bi ga cura pozelila.posto mi okolina nije bila bas poznata vremenom sam samo s njim pocela provoditi vrijeme, radi u vojsci i zbog toga smo se vidjali u zadjene vrijeme svaki 4 dan, al smo se culi dnevno 100x.cak smo zajedno ljetovali,on dolazio u moj rodni grad, ukratko na 1001 nacin me dokazao da voli.medjutim prije 7 dana sam primjetila da se nesto dogadja..i inzistirala sam da mi kaze.nije mogao i poslao mi je sms u kojem mi kaze da me ukratko ostavlja da je tako najbolje , ja zasluzujem najoblje..i da ide u siriju raditi 6 mjeseci..medjutim ja znam da je problem taj sto smo razlicite raeligije i da ga njegovi vrse pritisak na njega da se zeni jer ne ide na fax, ili da rjesi karijeru to podrazumjeva da ide u vojsku i ta prica..njegov posao je jako stresan i sav pritisak njegovi roditelja..nekao je pristao da se nadjemo i popricamo "zadnji" put..meni je nakon toga bilo jako lose jer mi je postao sve u zivotu, i on to zna..postao je jako hladan ..na hladan dacin mi j eto pokusao objasniti..postao je totalno drugaciji.mada ja mislim da je to njegov plan da se ja ohladim..jer misli da je tako najbolje za oboje..od tada mi je poslao samo dvije poruku u kojima samo pita sta radim i kako sam..ne znam kako da se postavim na tom sastanku..ima li smisla truditi se..ja znam da on mene voli..al ne znam imali smisla..veliko hvalaa

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,310
    Liked
    154 times

Re: Ima li smisla??

a koliko on ima godina?

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

ako on iz bilo kojeg razloga ne zeli biti s tobom onda je ocito da nema smisla...

ako nije imao hrabrosti reci ti u facu sto se dogadja nego ti je umjesto toga poslao sms, onda stvarno ne znam koliko je njemu stalo do tebe.. vjerujem da si ti sebi malo zabrijala da on tebe toliko "voli".. al tak svejedno sto ja mislim, ionak nikog odavde neces poslusat

Početnik
    Datum registracije
    03-06-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    ako nije imao hrabrosti reci ti u facu sto se dogadja nego ti je umjesto toga poslao sms, onda stvarno ne znam koliko je njemu stalo do tebe..
    Roaming,recesija globalno zatopljenje jbg

Uzork:
    Amo uzet da je to sve tocno sta si ti napisala,onda mora da je to ucinio"jer on zna sta je najbolje za tebe i ostavit ce te za tvoje dobro na hollywood movizz nacin da ne bi patila"

Rjesenje:
    Posto je on odradio prekid na holivudski nacin,ti moras sastanak odradit istom mjerom.
    Dakle,slazi ga da imas neku smrtonosnu bolest i da ces umrijet za 2 mjeseca,smisli srceparajucu pricu da ga izgrize savjest pa ce ti sve priznat i vratit ce ti se
    A to sta si mu lagala nema veze,matematicki to anuliraj on tebi lago ti njemu.Sad ste 1:1,to pokrati i koda se nije dogodilo

And the lived sretno to the ende

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

imaš 20 godina, to je ključna stvar.......

naravno da ti je postao sve u životu, ali ako je odlučio prekinuti, ako odlazi u vojsku, ako ste različite vjere razmisli dobro i pogledaj koliko je minusa, a koliko pluseva u svemu tome

pusti ga i živi dan po dan, kroz neko vrijeme zaboravit ćeš ga, doći će nova ljubav u tvoj život sretnija......
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,310
    Liked
    154 times

Rjesenje:
    Posto je on odradio prekid na holivudski nacin,ti moras sastanak odradit istom mjerom.
    Dakle,slazi ga da imas neku smrtonosnu bolest i da ces umrijet za 2 mjeseca,smisli srceparajucu pricu da ga izgrize savjest pa ce ti sve priznat i vratit ce ti se
    nekaki.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Sirijci su gadni... igrom slučaja ih znam nekoliko, čak su mi neke Sirijke bile najbolje prijateljice i znam kako su zadrti kad je riječ o religiji.

Moje osobno mišljenje; pusti se toga i pređi preko cijele te priče.
    Nema smisla.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika ivan24
    Datum registracije
    06-02-08
    Starost
    28
    Poruka
    3,443
    Liked
    206 times

Nije on sirijac koliko san skužia
    rekla je samo da ide radit u siriju
    i'm not totally useless.
    i can be used as a bad example.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika zavodnica no.1
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    2,311
    Liked
    55 times

nema smisla
    Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
    Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Slažem se sa zavodnicom. Pusti te drugih religija, štajaznam. Uvijek neki problemi na prakičnoj razini.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku