| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit? u Društvo forumu; evo ovako, pokušat cu malo skratit pricu.. kad sam imala 15 godin(4 godine je stariji od mene) jedan ... |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-01-09 Godina: 20
Poruka: 1,229
![]() ![]() ![]() ![]() | Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit? evo ovako, pokušat cu malo skratit pricu.. kad sam imala 15 godin(4 godine je stariji od mene) jedan mi je momak poslao pismo i u njemu napisao da mu se sviđam i da bi tija sa mnom prohodat, ja sam luda odbila, al ne zbog toga što mi nije drag nego zbog toga šta sam bila jako nesigurna, mislila sam da ce me iskoristit, pa nije ništa od toga bilo..sad mi je 19 i prohodala sam s jednim drugim, a ne znam ni ja zašto..ne privlaci me uopće, pokušala sam s njim nešto, ono da ga zavolim al on više voli svjetlije žene, ja imam tamnu kosu, nije to meni rekao al vidim po prici, pogledu i sl.premlad je, a muški u tim godinama su manje zreli nego djevojke. cak mi se zna i ne javit po 5 dana, bože sačucaj da bi on diga slušalicu i javija se, uvik ja moram prva, kad sam mu jedanput u šali rekla da bi prekinila s njim onda ga je pogodilo..šta on hoće?još smo u vezi, 3 mjeseca..al ja ne osjecam ni kemiju, ni ljubav, ne volim ni da me ljubi.. sad mi je toliko krivo, jer mislim da me nitko nebi toliko volio kao ovaj prvi šta mi je pismo poslao, jer je volija sve na meni i sviđali smo se puno jednom drugom, to sam osjetila kad bi i pricali. uvik kad bi prošli jednog kraj drugog na ulici uvik smo se toplo gledali, bilo je te iskre u ocima. susjedi smo i kad ga vidim bude mi žao što sam ga odbila.. imam još i njegov broj mobitela..napravila sam grešku i teško mi je zbog toga.. ima tko savjet?jer mi se stvarno sviđa.. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit? Evo ja ću skratit priču, daj oglas za eskort i počni se jebavat. Očito je da patiš od nejebice jer inače ne bi otvarala ovakve teme.
__________________ Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju. |
| |
| | #3 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit? Citat:
meni treba ljubav i pažnja. kakve to teme? otvorila normalnu temu gdje nikoga ne gadim za razliku od vas. ![]() | |
| |
| | #4 (permalink) |
| Persona non grata Datum registracije: 27-03-08 Godina: 22
Poruka: 17,019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit?
__________________ My pulse has been rising, My temples are pounding The pressure is so overwhelming and building, So steady they're fretting I'm ready to blow, What is she, what is she, What is she waiting for? |
| |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit? Citat:
| |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Persona non grata Datum registracije: 27-03-08 Godina: 22
Poruka: 17,019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ My pulse has been rising, My temples are pounding The pressure is so overwhelming and building, So steady they're fretting I'm ready to blow, What is she, what is she, What is she waiting for? | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:44.