Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit? u Društvo forumu; evo ovako, pokušat cu malo skratit pricu.. kad sam imala 15 godin(4 godine je stariji od mene) jedan ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 24-11-09, 23:32   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-01-09
Godina: 20
Poruka: 1,229
hernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz mase
Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit?

evo ovako, pokušat cu malo skratit pricu..

kad sam imala 15 godin(4 godine je stariji od mene) jedan mi je momak poslao pismo i u njemu napisao da mu se sviđam i da bi tija sa mnom prohodat, ja sam luda odbila, al ne zbog toga što mi nije drag nego zbog toga šta sam bila jako nesigurna, mislila sam da ce me iskoristit, pa nije ništa od toga bilo..sad mi je 19 i prohodala sam s jednim drugim, a ne znam ni ja zašto..ne privlaci me uopće, pokušala sam s njim nešto, ono da ga zavolim al on više voli svjetlije žene, ja imam tamnu kosu, nije to meni rekao al vidim po prici, pogledu i sl.premlad je, a muški u tim godinama su manje zreli nego djevojke. cak mi se zna i ne javit po 5 dana, bože sačucaj da bi on diga slušalicu i javija se, uvik ja moram prva, kad sam mu jedanput u šali rekla da bi prekinila s njim onda ga je pogodilo..šta on hoće?još smo u vezi, 3 mjeseca..al ja ne osjecam ni kemiju, ni ljubav, ne volim ni da me ljubi..

sad mi je toliko krivo, jer mislim da me nitko nebi toliko volio kao ovaj prvi šta mi je pismo poslao, jer je volija sve na meni i sviđali smo se puno jednom drugom, to sam osjetila kad bi i pricali. uvik kad bi prošli jednog kraj drugog na ulici uvik smo se toplo gledali, bilo je te iskre u ocima. susjedi smo i kad ga vidim bude mi žao što sam ga odbila..

imam još i njegov broj mobitela..napravila sam grešku i teško mi je zbog toga..

ima tko savjet?jer mi se stvarno sviđa..
hernija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 24-11-09, 23:34   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 29
Poruka: 5,016
industrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial Pošalji poruku preko Skype-a korisniku industrial
Re: Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit?

Evo ja ću skratit priču, daj oglas za eskort i počni se jebavat. Očito je da patiš od nejebice jer inače ne bi otvarala ovakve teme.
Star 24-11-09, 23:37   #3 (permalink)
prof. Foruma

hernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: industrial
Evo ja ću skratit priču, daj oglas za eskort i počni se jebavat. Očito je da patiš od nejebice jer inače ne bi otvarala ovakve teme.
vi sve gledate kroz seks.

meni treba ljubav i pažnja.
kakve to teme? otvorila normalnu temu gdje nikoga ne gadim za razliku od vas.
hernija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 24-11-09, 23:37   #4 (permalink)
Persona non grata

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 22
Poruka: 17,019
Sahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijama

Citat:
Pravi autor: hernija Pogledaj Poruke

ima tko savjet?
da, poštedi nas. hvala
Sahataba je offline  
Star 24-11-09, 23:37   #5 (permalink)
don't feel like home, he's a little out

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 6,843
wonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnost

Ostavi tog sadasnjeg i baci se na ovog koji ti se svida. Nema nikakvog razloga da tvoje vedro lice i dusa pati i bude nesretno.
wonderwall je offline  
Star 24-11-09, 23:39   #6 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: wonderwall
Ostavi tog sadasnjeg i baci se na ovog koji ti se svida. Nema nikakvog razloga da tvoje vedro lice i dusa pati i bude nesretno.
kad bi to bilo tako lako..imam njego br.mobitela..al me strah, mozda bi trebala nešto izmislit..
hernija je offline  
Star 24-11-09, 23:41   #7 (permalink)
don't feel like home, he's a little out

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 6,843
wonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnost

reci mu da si normalna

nemas sto izgubiti, bolje nego biti u nesretnoj vezi
wonderwall je offline  
Star 24-11-09, 23:42   #8 (permalink)
no shit sherlock!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,867
Vuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosanVuxs ima na što biti ponosan

odi na iskricu...ja danas probal i kaze da se mail koristi... :/
Vuxs je offline  
Star 24-11-09, 23:42   #9 (permalink)
Persona non grata

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 22
Poruka: 17,019
Sahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijamaSahataba ima reputaciju nad reputacijama

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
reci mu da si normalna

nemas sto izgubiti, bolje nego biti u nesretnoj vezi
Sahataba je offline  
Star 24-11-09, 23:50   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 4,263
Adolon je zabranio reputaciju

blago tvom dečku kad ima takvu curu
Adolon je offline  
Zatvorena Tema

« Voajeri | Fetishi »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114