Stranica 2 od 9 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 90

Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit?

Raspravljate o temi Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Ponesi sa sobom laptop konektaj se negdje i pokazi mu kakvu si temu otvorila i kakve teme otvaras i odmah ...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Petras
    Datum registracije
    06-11-07
    Poruka
    748
    Liked
    2 times

Re: Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit?

Ponesi sa sobom laptop konektaj se negdje i pokazi mu kakvu si temu otvorila i kakve teme otvaras i odmah ce bit tvoj kad shvati koliko ti je stalo do njega
    Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...

Mala ,grda si ko porez

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Mada sam dobio direktnu zapovijed da se ne miješam, ja nemam mira...

Ja bi htio stvarno malo povezati taj ljubavni život...

Dakle, ima dečka... Polazna točka...

Prije 8 dana je napisala na forumu da je u vezi 2 mjeseca... Danas je u vezi 3 mjeseca... E, pa ako je bila "obljetnica" u ovih 8 dana, čestitam...

E, sad, naša Hernija, femme fatale Lijepe nam naše domovine, upala je u ljubavne pizdarije...

Za početak upoznajemo tajanstvenog dečka koji je ženskaroš, koji je mali (ili mu je mali, nisam skužio ), i koji nosi pederske košulje... Iako je Emp pomislio da se radi o FBSu, njegov identitet ostao je tajna...

2 dana poslije upoznajemo dečka koji našoj femme fatale šalje prijeteće poruke... Navodno se radi o "utjecajnoj osobi"... Ali ta osoba nije zapravo utjecajna nego samo zna srat... A mala priznaje da je to pali...

U tom ljubavnom mnogokutu (jer ne možemo brojat koliko ima kutova tu) upliće se i jedan veterinar... E, profesor veterine, ili štogod, čiju smo njuškicu čak i mogli vidjeti... Samo se nadam da mu nije to vidjela i žena ili netko s posla jer je u tom slučaju najebao...

Dodajemo i okulistu koji voli flertati, odjeba kojega sam popio bez pardona (mada zna da me ne može imat ) i dolazimo do susjeda koji doma tuli jer je odjeban...

Ali prije par dana je spomenuta naglasila kako ne voli muškarce koji su cendravci, plačipičke (aj ne baš tim riječima) i ženskaroši dok danas bi se bez problema podala i cendravcu...

I ovo je samo sažetak kojega sam uspio pohvatati iako nisam završio 2 faksa...

I sada pitanje za 1,000,000 kuna...

Ko tu koga jebe i koriste li se kurtoni?

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Regularni forumaš
    Datum registracije
    18-09-09
    Poruka
    455
    Liked
    0 times

Pazi da ti Veljača ne ukrade scenarij

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika zavodnica no.1
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    2,311
    Liked
    55 times

ajme locrian ja ću past sa stolice
    Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
    Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Hernija,Hernija.... pa ti stalno u nekim problemima, nedoumicama... Radi šta god ti je volja. Znaš kako se kaže: Moralno je ono posle čega se osećaš dobro, a nemoralno posle čega se osećaš loše!! Tako da, razmisli kako bi se osećala u obe situacije!
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

E, molio bi još da mi se razjasni kako neka osoba može biti "ledena kraljica" koja je "djevica" ali je "frigidna" no voli da se "dobro poseksa"...

Unaprijed hvala...

×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Regularni forumaš
    Datum registracije
    18-09-09
    Poruka
    455
    Liked
    0 times

Štošta je još oko hernije ostalo nerazjašnjeno
    Npr. Kako je u dva-tri mjeseca koliko studira uspjela promijeniti faks
    Veterinarski, naravno.

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    E, molio bi još da mi se razjasni kako neka osoba može biti "ledena kraljica" koja je "djevica" ali je "frigidna" no voli da se "dobro poseksa"...
    ima problema s cirkulacijom ili zivi u velikoj kuci di nema grijanja pa je ledena kraljica

djevica je u horoskopu

frigidna je, a prije par godina se volila poseksat

nema na cemu

Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Ne valja, još uvijek voli da se jebe i još uvijek je frigidna...

×××

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

ima bipolarni poremecaj

Stranica 2 od 9 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku