Mada sam dobio direktnu zapovijed da se ne miješam, ja nemam mira...
Ja bi htio stvarno malo povezati taj ljubavni život...![]()
![]()
Dakle, ima dečka... Polazna točka...
Prije 8 dana je napisala na forumu da je u vezi 2 mjeseca... Danas je u vezi 3 mjeseca... E, pa ako je bila "obljetnica" u ovih 8 dana, čestitam...
E, sad, naša Hernija, femme fatale Lijepe nam naše domovine, upala je u ljubavne pizdarije...![]()
![]()
Za početak upoznajemo tajanstvenog dečka koji je ženskaroš, koji je mali (ili mu je mali, nisam skužio), i koji nosi pederske košulje... Iako je Emp pomislio da se radi o FBSu, njegov identitet ostao je tajna...
2 dana poslije upoznajemo dečka koji našoj femme fatale šalje prijeteće poruke... Navodno se radi o "utjecajnoj osobi"... Ali ta osoba nije zapravo utjecajna nego samo zna srat...A mala priznaje da je to pali...
U tom ljubavnom mnogokutu (jer ne možemo brojat koliko ima kutova tu) upliće se i jedan veterinar...E, profesor veterine, ili štogod, čiju smo njuškicu čak i mogli vidjeti... Samo se nadam da mu nije to vidjela i žena ili netko s posla jer je u tom slučaju najebao...
Dodajemo i okulistu koji voli flertati, odjeba kojega sam popio bez pardona (mada zna da me ne može imat) i dolazimo do susjeda koji doma tuli jer je odjeban...
Ali prije par dana je spomenuta naglasila kako ne voli muškarce koji su cendravci, plačipičke (aj ne baš tim riječima) i ženskaroši dok danas bi se bez problema podala i cendravcu...
I ovo je samo sažetak kojega sam uspio pohvatati iako nisam završio 2 faksa...
I sada pitanje za 1,000,000 kuna...
Ko tu koga jebe i koriste li se kurtoni?

LinkBack URL
About LinkBacks