Stranica 5 od 9 PrvoPrvo 123456789 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 90

Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit?

Raspravljate o temi Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Joks ostavi tog dečka koji ne drži do tebe Upravo tako! Nema se tu što nadodati- to ti ...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Re: Imam dečka, a sviđa mi se drugi - što napravit?

Citat Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
    ostavi tog dečka koji ne drži do tebe
    Upravo tako!
    Nema se tu što nadodati- to ti je najpametniji savjet u jednoj rečenici
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika jUST_uSER
    Datum registracije
    04-04-07
    Starost
    4
    Poruka
    2,629
    Liked
    96 times

...ispričaj mu vic:

Stefan gleda prijateljicu i ne skida oka s nje.
    Ona:
    - "Stefane ne gledaj me tako, znaš da moje srce pripada drugom."
    Stefan:
    - "Znam, ali imaš ti i drugih organa."

...
    NE DAM MAMIĆA NITI ZA ABRAMOVIĆA

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
    Hernija,Hernija.... pa ti stalno u nekim problemima, nedoumicama... Radi šta god ti je volja. Znaš kako se kaže: Moralno je ono posle čega se osećaš dobro, a nemoralno posle čega se osećaš loše!! Tako da, razmisli kako bi se osećala u obe situacije!
    Gripa nije moralna

sala
    Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Mada sam dobio direktnu zapovijed da se ne miješam, ja nemam mira...

Ja bi htio stvarno malo povezati taj ljubavni život...

Dakle, ima dečka... Polazna točka...

Prije 8 dana je napisala na forumu da je u vezi 2 mjeseca... Danas je u vezi 3 mjeseca... E, pa ako je bila "obljetnica" u ovih 8 dana, čestitam...

E, sad, naša Hernija, femme fatale Lijepe nam naše domovine, upala je u ljubavne pizdarije...

Za početak upoznajemo tajanstvenog dečka koji je ženskaroš, koji je mali (ili mu je mali, nisam skužio ), i koji nosi pederske košulje... Iako je Emp pomislio da se radi o FBSu, njegov identitet ostao je tajna...

2 dana poslije upoznajemo dečka koji našoj femme fatale šalje prijeteće poruke... Navodno se radi o "utjecajnoj osobi"... Ali ta osoba nije zapravo utjecajna nego samo zna srat... A mala priznaje da je to pali...

U tom ljubavnom mnogokutu (jer ne možemo brojat koliko ima kutova tu) upliće se i jedan veterinar... E, profesor veterine, ili štogod, čiju smo njuškicu čak i mogli vidjeti... Samo se nadam da mu nije to vidjela i žena ili netko s posla jer je u tom slučaju najebao...

Dodajemo i okulistu koji voli flertati, odjeba kojega sam popio bez pardona (mada zna da me ne može imat ) i dolazimo do susjeda koji doma tuli jer je odjeban...

Ali prije par dana je spomenuta naglasila kako ne voli muškarce koji su cendravci, plačipičke (aj ne baš tim riječima) i ženskaroši dok danas bi se bez problema podala i cendravcu...

I ovo je samo sažetak kojega sam uspio pohvatati iako nisam završio 2 faksa...

I sada pitanje za 1,000,000 kuna...

Ko tu koga jebe i koriste li se kurtoni?

čim se ti baviš
    RISE and SHINE

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

joj i ja sam na ovo odvalila i sad se opet ukidam.
    ljubavni mnogokut- genijalno

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: hernija Pogledaj Poruke
    ...a dečko mi još nabija komplekse govoreći da bi se trebala obojat u plavo i imat veće sise..kako bi vi reagiralo da vam se tako netko u vezi ponaša?
    Ma beba, ti si za mene femme fatale... Jako je malo komada koje su me odjebale... A ti si jedna od njih

A kad ti dečko drugi put spomene plavuše i velike sise, sjeti se ovog igrokaza:

On: Trebala bi se obojat u plavo i napravit veće sise...

Ti: Ne, jer bi onda trebala nać pravog muškarca a ne gubit vrijeme s tobom...

Garantiram da ti to više nikad neće reći...

Ma neće jadan ni pomisliti...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    60 times

Citat Pravi autor: hernija Pogledaj Poruke
    nisi pažljivo čitao. više voli plavuše i stalno spominje sisate, nikad se nece prvi javit na telefon čak i po tjedan dana..jedanput sam baš išla vidit za koliko ce se javit, nije se tjedan dana javio i naravno trebala ja prva se javit, on nikako..

što mi se svi izrugujete, evo ja mislim za sebe da nisam privlacna, a dečko mi još nabija komplekse govoreći da bi se trebala obojat u plavo i imat veće sise..kako bi vi reagiralo da vam se tako netko u vezi ponaša?

osjecam se tužno jer imam dečka a on me toliko i ne voli..jer sam primjetila kad se šetamo na ulici da stalno se okreće za drugim curama.
    šta odma svi mene napadate, za propast veze nikad nije kriva samo jedna strana.

u tekstu sam naglasila da više voli svjetlije žene al naravno hernija je uvijek glupa, nju nitko ne voli.
    ma nije ni čudo, mene je i biološka majka napustila. ne ocekujem previse od forumaša.

p.s: ja nisam femme fatale, ja sam nedruštvena povućene djevojka.
    pa kad je takav ostavi ga...šta misliš da će se preko noći promijenit?

prof. Foruma Avatar od korisnika hernija
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Locrian85
    Mada sam dobio direktnu zapovijed da se ne miješam, ja nemam mira...

Ja bi htio stvarno malo povezati taj ljubavni život...

Dakle, ima dečka... Polazna točka...

Prije 8 dana je napisala na forumu da je u vezi 2 mjeseca... Danas je u vezi 3 mjeseca... E, pa ako je bila "obljetnica" u ovih 8 dana, čestitam...

E, sad, naša Hernija, femme fatale Lijepe nam naše domovine, upala je u ljubavne pizdarije...

Za početak upoznajemo tajanstvenog dečka koji je ženskaroš, koji je mali (ili mu je mali, nisam skužio ), i koji nosi pederske košulje... Iako je Emp pomislio da se radi o FBSu, njegov identitet ostao je tajna...

2 dana poslije upoznajemo dečka koji našoj femme fatale šalje prijeteće poruke... Navodno se radi o "utjecajnoj osobi"... Ali ta osoba nije zapravo utjecajna nego samo zna srat... A mala priznaje da je to pali...

U tom ljubavnom mnogokutu (jer ne možemo brojat koliko ima kutova tu) upliće se i jedan veterinar... E, profesor veterine, ili štogod, čiju smo njuškicu čak i mogli vidjeti... Samo se nadam da mu nije to vidjela i žena ili netko s posla jer je u tom slučaju najebao...

Dodajemo i okulistu koji voli flertati, odjeba kojega sam popio bez pardona (mada zna da me ne može imat ) i dolazimo do susjeda koji doma tuli jer je odjeban...

Ali prije par dana je spomenuta naglasila kako ne voli muškarce koji su cendravci, plačipičke (aj ne baš tim riječima) i ženskaroši dok danas bi se bez problema podala i cendravcu...

I ovo je samo sažetak kojega sam uspio pohvatati iako nisam završio 2 faksa...

I sada pitanje za 1,000,000 kuna...

Ko tu koga jebe i koriste li se kurtoni?
    a šta ga trkeljaša, pa trkeljaš..
    Zadnji Uredio hernija : 26-11-09 u 12:07

prof. Foruma Avatar od korisnika hernija
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: saban sajnovic
    šteta što ti nisam bliže. ja mislim da si jedna krasna osoba i ima u tebi potencijala.
    Bičeš divna majka i domačica.
    Što se tiče tvoga izgleda ja bi ti zamerio što si na slikama uvek namrgođena. Razvuci seko usne od uva do uva neka tvoje slike dirnu srećom u srca tuđa.
    Nasmeši se ponekad.
    Smeh je ono što ti treba
    dobro si pogodija, dobra sam domačica.

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

...

Lajkaj nas na Facebooku