| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Imate li muda za sex na javnom mjestu? u Društvo forumu; hahhahaha frend je rekao kao da mu je treba na maturalcu pljugala u discu na podiju, iako ne vjerujem... |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imate li muda za sex na javnom mjestu? Pa i ne baš... ako zatreba, ne bi mi bio problem, ali nije mi to nešto što me osobito pali... Čak mi je i malo glupasto...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imate li muda za sex na javnom mjestu? Pa dobro jesi li ti ikada jebao žensku u privatnosti?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Offline | Re: Imate li muda za sex na javnom mjestu? Pa baš i nebi to radio na javnom mjestu. Najviše kaj se usudim i kaj sam radio u javnosti, gdje je u blizini bilo drugih ljudi, je pipanje/zadovoljavanje cure u bazenu. Jedno uz drugo stisnuti i moji prstići se igraju ispod gaćica njezinog badića i njena ruka u mojim kupaćima ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, javnom, mjestu, muda, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:11.