| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Imate li muda za sex na javnom mjestu? u Društvo forumu; Uvijek... |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Imate li muda za sex na javnom mjestu? Kolko ja znam, a znam.. ..javni sex ne znači i da su drugi prisutni i da gledaju...Imam muda, dakle jesam... ...U parku, liftu, na Glavnom kolodvoru u Zagrebu (naravno ne u čekaonici ), iza stupa muzeju Hldu iliti "džamije"...
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: Imate li muda za sex na javnom mjestu? ne kuzim sta je tu lose....ne kazem da bi to napravila kad bi znala da drugi gledaju (to nikad)...ali negdje vani kad te strast povede pa nadete neku buksu i nadate se da vas nece nitko ulovit....to je super...jer adrenalin jos vise pojacava uspaljenost...uzbudenje.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, javnom, mjestu, muda, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:48.

..javni sex ne znači i da su drugi prisutni i da gledaju...