Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Incest u Društvo forumu; Na listi poremećaja uz incest, je bila navedena i homosexualnost, bisexualnost i drugi oblici sexualnosti. No, homo i bi su ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 28-05-08, 19:41   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,483
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Incest

Na listi poremećaja uz incest, je bila navedena i homosexualnost, bisexualnost i drugi oblici sexualnosti. No, homo i bi su skinuti sa te liste, što je posljedica liberalizacije i razvoja društva, te takve sexualne orijentacije ne predstavljaju ništa skandalozno. No, kod nas baš i nije tako, a da ne govorim o incestu, kakav stav ima društvo.
Incest je zakonom zabranjen, te predstavlja rodoskvrnuće. Ne može se uspoređivati sa homoseksualnošću i biseksualnošću, jer se dešava u nekim drugim okvirima. Krše se neki zakoni prirode, osobito ako iz takvih odnosa , dođe do trudnoće i rođenja djece. Opće je poznato da je velika većina djece iz incestoidnih veza, mentalno retardirano, ili imaju teške vanjske i unutrašnje anomalije itd.
Ali kad se malo bolje uđe u srž tog pojma, zar ipak se tu ne radi o još jednoj varijaciji normalne ljudske sexualnosti, ukoliko su obje osobe punoljetne, i u tome sudjeluju dobrovoljno i svjesno.
Najčešće se pojavljuje između oca i kćeri, majke i sina, braće i sestara, iako i odnos maćeha-posinak, očuh-pokćerka, definiraju kao incest.Što je po meni totalni apsurd, jer te osobe nisu u krvnom srodstvu.
Da li je netko od vas imao takva iskustva, ili je poželio imati, mašta o tome, i sl?
Što općenito mislite o tome?

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 28-05-08, 19:46   #2 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,809
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Incest

Odvratno je, gadi mi se, i drago mi je što je zakonom zabranjeno...
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 28-05-08, 19:51   #3 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

liberalan jesam, al negdi se mora povuc granica... protiv toga san u potpunosti...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Star 28-05-08, 20:11   #4 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Incest kao odnos između krvnih srodnika je nešto bolesno i nenormalno....a što se tiče odnosa maćeha-posinak, očuh-pokćerka...s tim se slažem da je apsurd i nikako ne bi to svrstao pod incest....

Evo jedne definicije incesta....

Citat:
Incest (rodoskvrnuće), spolni odnos između osoba u bliskom krvnom srodstvu. U svim civiliziranim sredinama formalno se incestom smatra spolno općenje između ljudi koji su krvno vezani do 5. koljena, te je isti zabranjen.

Incest sam po sebi nije uzrok lošem potomstvu, no djeca rođena iz takvog odnosa mogu imati negativne osobine zbog pribrajanja recesivnih štetnih gena koji su isti u oba roditelja. Stoga su kod incestne djece češća degenerativna oboljenja (sljepoća, gluhonijemost), idiotija (duboka mentalna retardacija), duševne bolesti i neke tjelesne anomalije (npr. prekomjerni prsti).

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Star 28-05-08, 20:12   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 623
croabc se izdvaja iz mase

mislim da razni psiholozi valjaju gluposti, valjda se njima to mota po glavi pa kazu da je tako svima.
croabc je offline  
Star 28-05-08, 20:14   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Incest kao odnos između krvnih srodnika je nešto bolesno i nenormalno....a što se tiče odnosa maćeha-posinak, očuh-pokćerka...s tim se slažem da je apsurd i nikako ne bi to svrstao pod incest....

Evo jedne definicije incesta....
Odlično
O tome i ja djelom govorim, ali ne bi to smatrala poremećenim bolesnim, već seksualnom slobodom dvoje punoljetnih ljudi. Zar nije zakon zabranom iprekršio slobodu sexualnosti.A i u nekim slučajevima se radi o pravoj ljubavi.
No, smatram da nikako ne bi smjeli donijeti takvu djecu na svijet, i osuditi ih na bolest

Ancksunamun je offline  
Star 28-05-08, 20:19   #7 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

to si dobro rekla, al nazalost najcesce je incest usko povezan s pedofilijom tako da ...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Star 28-05-08, 20:24   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,117
Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat

odgovor prirode na incest su poremećeni il hendikepirani ili trajno oštećeni ljudi. dakle takav odnos je prirodno neodrživ, pa ne vidim kakav bi zakon tu ljudi još trebali donijeti, kad je priroda rekla svoje. nadalje, odnos posinak maćeha il tome slično je po prirodi stvari moguć, al ima druge reperkusije.
kako god okreneš, najbolje je maknut se od familije.
Star 28-05-08, 20:27   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Dobro si napisao.
Da, povezan je nažalost sa pedeofilijom i puno rijeđe se javlja na drugi način
Ali sam sigurna da ih ima ovdje među nama, kao i iz ostalih sfera, bisex, homo, let, ts tv , cd, i stalno mi pišu u pp.
Samo mi nije jasno, zašto otvoreno ovdje ne napišu o svojim sklonostima..
Zato i postoji forum, za javno izražavanje i mišljenje
No, vratimo se incestu.
U poglavlju svoje knjige pišem o incestu, prema pričama osoba koje su ga doživjele..I neke su priče, priznajem izuzetno zanimljive i emocionalno nabijene..I zaključuje se samo da se radi o posebnom odnosu., koje je kao i mnogo drugih stvari u ovome našem društvu osuđeno na propast

Ancksunamun je offline  
Star 28-05-08, 20:38   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,117
Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat

koji poseban odnos, pojasni to malo.
može mi netko emotivno prepričati svoj poseban odnos s mamom, al u srži priče ostaje da je to neprirodan i devijatan odnos.
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114