treba imati mnogo, mnogo vremena da bi se nesto takvo moglo sporvesti u djelo
a cini se interesantnini![]()
Raspravljate o temi Izlaziti sa više njih odjednom u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Jeste li to kad radili i ako jeste, kako je bilo? Jel mislite da je bitno da oni ne znaju ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
treba imati mnogo, mnogo vremena da bi se nesto takvo moglo sporvesti u djelo
a cini se interesantnini![]()
Štogod ih manje zavoleš, menje ti njih nedostaje...
Nisam nikad to probala... a i nije to za mene. Ja previše volim osjećaj pripadnosti jednoj osobi...
Pa i da sam single, mislim da mi to ne bi bilo zanimljivo... vrlo brzo se odlučim koji mi je napet, ako je uopće ikoji...![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Mislim da sa malo više sreće možemo naći takvog muškarca i jednom (mislim na ove kineske mudrosti).
Nisam nikad učestvovala u takvoj igri i mislim da se ne bih snašla, prosto ne volim da komplikujem svoj život i da budem ono što nisam.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Jesam, izlazila sam sa dva decka odjednom.. Ali nisam bila u vezi sa dva, to je velika razlika..
I odlucila sam se za onog koji mi je najvise pasao
...Ne prekidaj zenu kad suti...
おとわるいなー
izlasci sa vise njih u iso vrijeme je samo za ljude sa jako dobrim pamcenjem, jer tko bi popamtio kome si sta rekao i slagao. ili jednostavno kazes istinu, uglavnom ljudi nepovjeruju, misle da se salis kad kazes da si vani sa ljubavnikom
jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!
pa teško ti je sjedit na 2 stolice,a što ako ti se obje izmaknu![]()
sretan sam ko tornado među kamp kućicama