| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi ...a ja htjela ozbiljnu vezu!!! :)) u Društvo forumu; pokupila sam ga u bircu: ajmo meni... mali je odmah krenuo. čim smo došlli navalili smo... bila sam cuga... ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-01-08 Godina: 34
Poruka: 29
![]() | pokupila sam ga u bircu: ajmo meni... mali je odmah krenuo. čim smo došlli navalili smo... bila sam cuga... 6 ujutro... sexam se i palim film Undercover Brother... umirem od smijeha al ne prestajem plazit po malom, ni on po meni... odlazi nakon par sati i 3 kg manje : )... idući vikend... opet ja: idemo? mali krene prije mene.. čeka me 20 min. pred kućom.. SMRZO SE ) dolazim i opet repriza samo... ovaj put sam prije grada tulumarila s curama!!!! pa je frajer sjeo na vibrator, nakon što sam ga cool maknula ko da je čaša soka... počeli smo se šlatal i onda.. izvuče iza jastuka haltere... potom ga izbezumim tim da nemremo baš sve poze jer ima malo manjeg... al on je došao i treći vikend... i tada mi je uletio s glupim spikama tipa: boli ga k za mene i tak dalje... on je faca i cooler... uhhh a ja sam htjela OZBILJNU VEZU!! šta da radim? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: ...a ja htjela ozbiljnu vezu!!! :)) počni pisati razumljivije ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...a ja htjela ozbiljnu vezu!!! :)) ![]() Nije mi malo jasan ovaj tvoj tekst ali dobro... Ti si htjela ozbiljnu vezu a već ste se pojeba... istu večer. kako možeš očekivati da će te on shvatiti ozbiljno I kako možeš biti sa tipom koji ima mali kur.. ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...a ja htjela ozbiljnu vezu!!! :)) kao prvo.....pola toga ne razumijem... kao drugo....pokupiš ga u bircu,odvedeš ga doma,daš mu isti dan.......i hoćeš ozbiljnu vezu....... hahahaha...... |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: ...a ja htjela ozbiljnu vezu!!! :)) znamo se godinama, al nikad nismo bili zajedno u društvu.. haha i nema tak mali ima normalan, samo bivši je bio jako obdaren.. možda je zbog tog sve drugo "malo" ) niš mislila sam se samo potrošit, al eto herc me ponio i to zato jer je tip bio bezobrazan zadnji put kad je odlazio od mene... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...a ja htjela ozbiljnu vezu!!! :)) Kao prvo ja ništa ne kužim sa halterima, sjedanjem na vibrator, tko? koga? haaa? ![]() Kao drugo koliko imaš godina? Kao treće... mora da se dobro jebeš, ali deder to piši malo konkretnije, ovo je preapstraktno. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | VOLIM GA... a on me više ne gleda. i da šta ak se dobro jebem... imam 33, klinku i solo sam... nemam vremena za lizanje sladolada.. znam šta hoću al eto ovo je cijena toga... pušing... jesam.. da pozvala sam ga sebi doma i sve to... i znači jednom je bilo sve 5 (osim mog gledanja telke dok smo se sexali), drugi put sam prije grada feštala kod mene s curama i igrale smo se vibratorom i mojim halterima (što naravno nismo maknule) i kad je on došao (cure su naravno otišle doma) sjeo je na vibrator i kaj sad? umjesto da se iščuđavam ja sam ga uzela u ruku i stavila na stol do nas... pričao mi je o tom kak je ko klinjo ludio zamnom i da zna sve o meni di sam izlazila, s kim, i tak dalje.. mlađi je od mene 4 godine... Zadnji Uredio daidza : 24-01-08 u 12:15. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...a ja htjela ozbiljnu vezu!!! :)) Citat:
Pa potrošila si se i to je najvažnije ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.

)... idući vikend... opet ja: idemo? mali krene prije mene.. čeka me 20 min. pred kućom.. SMRZO SE