| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jao...GRČ! u Društvo forumu; baš si mislim kak je kad trebu uhvati grč u pici... pa nemreš izvadit pimpeka van,jel, i onda bedovi.... ... |
| | #1 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baš si mislim kak je kad trebu uhvati grč u pici... pa nemreš izvadit pimpeka van,jel, i onda bedovi.... kaj mislite o tome, i jel ko najebo...
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KAK NISI ČUO, PA JESI VIDIO IKAD DVA PESA KAD SU KAKTI SLJEPLJENI GUZICAMA?! (joj upaljen mi je caps lock) sorry... ![]()
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Apropo... "Vjenčanje je uz rođenje djeteta najemotivniji događaj kod većine ljudi, no u vrlo malom broju slučajeva neki požele da se taj trenutak nikada nije dogodio. Tako su varaždinski i krapinski stanovnici protekloga tjedna brujali o svadbi na kojoj je mlada uhvaćena s kumom u nužniku, a da bi stvar bila gora, u tom je trenutku doživjela vaginalni grč, pa je oboje navodno odvezeno na hitnu pomoć. Mladoženja je raspustio mladine uzvanike, a njegovi su svatovi ostali piti do jutra kako bi proslavili razvod. Bizarna priča koja se proširila do Zagreba, čak i do Dalmacije i Slovenije, počinjala je dobivati i morbidne obrate, poput toga da je mladina majka doživjela slom živaca, da si je mlada oduzela život, pa i da si je mladoženja pucao u glavu. Tragom glasina o priči o kojoj, izgleda, svi znaju sve, a istodobno nitko ništa, po istinu smo se zaputili na mjesto radnje, točnije na sva mjesta koja je obilježila priča..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: jaogrc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:34.