| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jao...GRČ! u Društvo forumu; Vaginalni grč ili ti ga u narodu znana, kao Zubata Vagina.... Btw, ako postoji Zubata Vagina, da li onda postoji ... |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-11-05 Godina: 53
Poruka: 16
![]() | pošto mi je žena zdravstveni radnik .takvih slučajeva je bilo više ali iz razumljivih razloga se ne može otkrivati identitet tih osoba. u hitnoj se dobija injekcija za opuštanje i to je to. grč može nastupiti usled nekog stresa (strah npr) mladi na klupi u parku , toaletu.... ništa novo |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-06 Godina: 28
Poruka: 224
![]() | Re: jao...GRČ! Citat:
Bila je prica u novinama prosle godine o tome kako se u okolici Varazdina jedan par Zenio..I nakon nekog vremena maldozenja primjetio da nema mlade pa ju poso trazit..uletio u wc i naso kuma kak mu prasi mladu..a ona od soka kad je vidjela muza dozivjela je vaginalni grc.. PA ZAMISLI.. pokrili su ih dekom da ostali gosti ne vide i odveli na hitnu.. Ne znam kak je zavrsilo al sigurno ne dobro za sad vec bivse mladence... ![]()
__________________ rad,rad i samo rad!! | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jao...GRČ! Citat:
eh, moj kume drugi put bus pazil kud guras!! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: jao...GRČ! cijeli grad je znao da je prije jedno 20 godina moja profesorica iz srednje škole sa svojim bivšim šefom(koji joj je tad još bio šef) iz istog razloga završila na hitnoj....mislila bih da je to samo zajebancija da mi nije par doktora potvrdilo tu priču Jadni ljudi ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: jaogrc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:36.