| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Je l` moze malo pomoci :)??? u Društvo forumu; Hm evo ovako.. Moje pitanje je 100% podosta glupo ali mlada sam, naravno - neiskusna .. Zanima me da li mozes imati ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-08-08
Poruka: 10
![]() | Je l` moze malo pomoci :)??? Hm evo ovako.. Moje pitanje je 100% podosta glupo ali mlada sam, naravno - neiskusna .. Zanima me da li mozes imati neku SPOLNU BOLEST ili prenosivu bakteriju, infekciju ili nesto sl. AKO SI NEVIN/A? Znaci - nesto cime bi partnera (u ovom slucaju onog "prvog") mogli (ne daj Boze!) zaraziti? ![]() P.S. Ovo za infekcije i bolesti pitam zato sto imam "pojacani" sekret gotovo uvek (leti malo manje pa mislim(o) da je to zbog neke upale jer ne pazim sto nosim, ono - ne cuvam se).. pa me zanima i da li bi taj pojacani sekret mogao biti simptom neke bolesti ili... mozda - "NEGATIVNO" djelovati na partnera (izazvati neku infekciju/osip ili...) ??? ![]() ![]() Posluzili bi odgovori potkrijepljeni necim jacim a ne da su to samo vasa misljenja.. Hvala unapred.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Je l` moze malo pomoci :)??? Nažalost nisam ginekolog pa ti ne mogu to potkrijepiti nečim jačim. Koliko ja znam o tome moguće je. Možeš pokupiti neku bakteriju ako sjedaš na WC školjku negdje vani, može ti se jednostavno povečati broj ascherihia coli koja je normalna bakterija u tijelu svakog čovjeka, ali u povečanom broju stvara neugodu, svrbež etc., ima dosta te bakterije u našem anusu pa ako brišeš svoju pipicu nakon piškanja od anusa prema gore to ti je vrlo lako moguće. Možeš imati upalu. Problemi s jajnicima? Da sam ja ginekolog pitala bih te: Kakve ti je boje iscjedak, ima li mirisa, malen, dal te svrbi? Al sam pametna u pičku materinu. Kao prvo, koliko ti imaš godina? Ti bi se seksala? EDIT: Baš kao što i tarquino reče, ne možeš ovako preko foruma znati šta ti je. Zadnji Uredio dadyml : 25-08-08 u 01:18. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne događa se često ili bolje vrlo rijetko, ali praktično možeš dobiti neku bolest i ako si nevina....preko wc školjke, bazena i sl. Pojačani sekret ništa ne znači, jer je pitanje kad je pojačan, kako izgleda, kakav miris ima....da bi dobila odgovore kakve želi, za to se fino ode kod ginekologa, a ne očekuješ ozbiljno rješennje problema i nedoumice na forumu.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() | Re: Je l` moze malo pomoci :)??? Citat:
), ne svrbi, vec je samo u tome stvar - ima ga dosta... Cula sam da ga ima kod svake zene i da je to znak da je ustvari zdrava, tj. da njen organizam dobro radi ali sto je previse - previse je...Heh, imam 17 god., nije stvar u tome da li bi se sexala SADA vec onako.. imam decka vec 1. godinu i mislim da vec onako vuce malo na sex a zelim da se informisem prije toga.. ne zelim neke lose posljedice.. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: Je l` moze malo pomoci :)??? dobro ti kažu, otiđi ginekologu. dosta mladih cura, "prehoda" razne upale što može dovesti do trajnih posljedica. ako se tek upuštaš u odnose, vidim da ne pitaš za nikakvu zaštitu, što ti je veća briga. kondom obavezno-moj savjet. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je l` moze malo pomoci :)??? Citat:
Sada će pitati kakva crna lingvistika....... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #7 (permalink) | |||
![]() | Citat:
A kad smo vec kod toga - ne idem nigdje na bazene, ne idem na tudji wc, JEDINO doma (a zivim sa mamom) ![]() Hm - izgled kao i boja varira a miris nije nesto poseban.. prije bi se reklo da mirise dobro (kolko moze ) nego da ima NEPRIJATAN miris..Da, razumijem i to, vec 1-2 mj. pricam sa mamom da odem kod ginek. ili da ona pita svoju sta bi moglo biti ali pitam ovako na forumu cisto da bih dobila jos neke odgovore da vidim moze li biti ozbiljno i tako to.. Naravno da ne mislim pomocu foruma rijesiti APSOL. stvari... Hvala.. Citat:
Sto se zastite tice - to vec znam, mislim svjesna sam.. O tome se prica vise nego o ovim bolestima, upalama... ali mi je najbitnije da ZNAM, da sam sigurna da je sa mnom sve u redu.. hvala.. Citat:
![]() Da, kakva CRNA lingvistika? ![]() Zadnji Uredio Wamp : 25-08-08 u 01:56. Razlog: Koristi edit! | |||
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je l` moze malo pomoci :)??? Kako ne znaš šta je lingvistika? Kakva si ti to žena..... ![]() Mislim, te lizao tko?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Možeš mu prenijeti, akos e sexate, teoretski može dobiti isto ako i ti, da mu preneš preko ruke, preko usta.....ali o svemu tome je bezveze govoriti dok se ne zna što je, jel je širina mogućih različitih stvari, iako vjerojatno nije ti ništa. Ginekolog riješava sve nedoumice, ionako imaš godina da trebaš otiči na prve preglede bez obzira što nisi spolno aktivna.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.

..