DA JER TO JE U NAMA,KAD VOLIMO,VOLIMO DO KRAJA,sve ostalo sa zadrškom nije ljubav prava.ako je ona mogla to pušit a ti je voliš-poljubi je i svi sretni...
Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: mogu biti krava to se zove prava ljubav,nadam se da će ostali bikovi i konji svatiti... Kako to ...
Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković
DA JER TO JE U NAMA,KAD VOLIMO,VOLIMO DO KRAJA,sve ostalo sa zadrškom nije ljubav prava.ako je ona mogla to pušit a ti je voliš-poljubi je i svi sretni...
ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke...![]()
Nije problem je poljubit kad mi puši, to uvijek učinim, nego je problem poljubit je nakon šta ti obliže šupak, za to nemam želudac!
Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković
Fuuuj,no way.
moja cura je to napravila, al ga je prije dobro snimila..
mislim da vjeruje u svoju guzu..
btw, savjet za "mogu biti k.", probaj se potpuno opustit sa svojim deckom.
ni moja cura nije mogla, sad sama pita
njena top izjava: "ces mi ga stavit malo u guzu?"
i love it!![]()
sumnjam da moj dragi želi to,oš mi rađe ti turnit?
ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke...![]()
ne zeli to?!?!
sta takvi postoje?
btw. DA!
uvijek sam spreman pomoc, jednostavno sam takav.
p.s.moze neka fotkica da pripremim prezentaciju? prvi put je besplatno.
Zadnji Uredio baselover : 12-05-07 u 17:33
koja prezentacija.....hehe..a experta se nist ne pita?
dopusti sexpertu pulenu da objasni,
vidim ocit interes u ocima ove mlade dame.
naime, analni sex je kako, bol, tako i uzitak!
ovisi kako ga se uzme...
(nataste- nikako)
p.s. iskustvo skupljam cisto opservacijskim metodama (translation za cjepidlake:mi not gej)
Zadnji Uredio baselover : 12-05-07 u 20:35