| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mogu biti krava to se zove prava ljubav,nadam se da će ostali bikovi i konji svatiti... ... |
| | #161 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
Neko to može probavit, neko ne! Očito ti moš sve!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #162 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga DA JER TO JE U NAMA,KAD VOLIMO,VOLIMO DO KRAJA,sve ostalo sa zadrškom nije ljubav prava.ako je ona mogla to pušit a ti je voliš-poljubi je i svi sretni...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #163 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Nije problem je poljubit kad mi puši, to uvijek učinim, nego je problem poljubit je nakon šta ti obliže šupak, za to nemam želudac!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #165 (permalink) | |
| Gazdarica Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 21
Poruka: 907
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ti mora da si neki klinac i bez uvrede mora da nisi nikad jebo u guzu ![]() Citat:
![]() Zadnji Uredio Kristijan : 12-05-07 u 00:42. | |
| | |
| | #166 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 25
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga moja cura je to napravila, al ga je prije dobro snimila.. mislim da vjeruje u svoju guzu.. btw, savjet za "mogu biti k.", probaj se potpuno opustit sa svojim deckom. ni moja cura nije mogla, sad sama pita njena top izjava: "ces mi ga stavit malo u guzu?" i love it! ![]() |
| | |
| | #168 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga ne zeli to?!?! sta takvi postoje? btw. DA! uvijek sam spreman pomoc, jednostavno sam takav. p.s.moze neka fotkica da pripremim prezentaciju? prvi put je besplatno. Zadnji Uredio baselover : 12-05-07 u 17:33. |
| | |
| | #170 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga dopusti sexpertu pulenu da objasni, vidim ocit interes u ocima ove mlade dame. naime, analni sex je kako, bol, tako i uzitak! ovisi kako ga se uzme... (nataste- nikako) ![]() p.s. iskustvo skupljam cisto opservacijskim metodama (translation za cjepidlake:mi not gej) Zadnji Uredio baselover : 12-05-07 u 20:35. |
| | |
![]() |
| Tagovi: analni sex, blowjob, jebanje, sex |
« MUFFIA
|
Daphane rosen »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:05.