| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: baselover sta? do svrsavanja? do kraja kurca? do kraja polugodista? ne kuzim izraz.. lol, polugodišta... |
| | #182 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand
Poruka: 15,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #185 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga yabanje u shupak iskljucivo s kondomom, a pushenje nakon toga kad se makne kond ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #187 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-05-07 Lokacija: Nova Gradiška Godina: 25
Poruka: 17
![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Odvratnooooooooooo. Da je ta rupa predviđena za jebanje ne bi iz nje izlazile druge stvari. I uostalom kakav je to uopće užitak za ženu? Najvjerojatnije je cijelo vrijeme tera srati. |
| | |
| | #188 (permalink) | |
| user friendly Datum registracije: 02-06-04 Lokacija: Zagreb Godina: 32
Poruka: 10,356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
![]() ...i tvoj komentar više paše u temu Analni sex...ovo je tema o naprednijoj varijanti analca u kojem neke čak i uživaju ![]()
__________________ Ilsa: But what about us? Rick: We'll always have Paris. Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #189 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
ma može sve i bez | |
| | |
| | #190 (permalink) |
| 1 + 1 Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: na adaptaciji Godina: 27
Poruka: 9,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga joj, ljubek, pa većina rupa na tjelu namjenjene su nečemu drugome pa se koriste...i to dobro! ne ako ti dečko zna kaj radi i ti si opuštena!
__________________ Samo ti sve tajne znas o meni, moja ljubavi sve ono sto sam ja samo ti, ti jedina si sreca mojoj istini, moja ljubavi |
| | |
![]() |
| Tagovi: analni sex, blowjob, jebanje, sex |
« MUFFIA
|
Daphane rosen »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.

ne kuzim izraz..