| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: punkgril Odvratnooooooooooo. Da je ta rupa predviđena za jebanje ne bi iz nje izlazile druge stvari. I ... |
| | #191 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 2,786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Šugav komentar totalno....pitaš se kakav je to užitak za ženu??? Hmmmm.....mogu ti samo reći : Ne kudi konja kojeg nisi jahala.............i ne, ne tjera ju srati cijelo vrijeme....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #192 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga aymo rec da sam malo vise nastrojena na higijenu. nije da mi se gadi bez, nego jednostavno radi nekog zdravlja (sto je meni slabija strana) ipak preferiram SA kond.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #194 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-04-07 Godina: 28
Poruka: 2
![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Ko voli nek izvoli Meni se više gadi kad treba istišće prišteve nego da ga trpam di je mračno ko što frend kaže "oćemo u picu il normalno?" hehe ____________________ jebanje je fora jebanje |
| | |
| | #195 (permalink) |
| Starter | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Jednom je jedna to napravila... (iznenada, nisam se snasao), naravno NISAM ju poslje poljubio I jedna je POKUSALA to napravit (hvala joj na ljepim zeljama, al previse je previse) E da i ona prva ja to radila sa odusevljenjem WTF is wrong sa pojedinim djevojkam? |
| | |
![]() |
| Tagovi: analni sex, blowjob, jebanje, sex |
« MUFFIA
|
Daphane rosen »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:36.

Ich ouch!