ajme majkofuj, zasto, ma nikad..................................!!
to jest, Pusenje poslje dobrujebacinu u pozadini
![]()
![]()
Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; novčanik rules...to mi s malim kitama preferiramo....ali da mi tece po pupku od castrola gtx-podmazivanje...
ajme majkofuj, zasto, ma nikad..................................!!
to jest, Pusenje poslje dobrujebacinu u pozadini
![]()
![]()
Dodao bih - ako smijem - čemu zaštita od neželjene trudnoće pri jebanju u šupak?
Ukoliko zaista postoji neka žena koja je neželjeno zatrudnila (ili pak željeno zatrudnila) jebući se u šupak, obavezno nek se javi u najbližu bolnicu, jer je riječ o medicinskom fenomenu (ili možda njezin jebač ne razlikuje šupak od pičke)
msilim da je pitanje kondoma ovdi čisto iz dva razloga
: zaštita od spolnih bolesti
: higijena
Pa vidim da se stalno spominje zaštita od neželjene trudnoće, pa mi nije jasno kakve veze trudnoća ima sa analnim seksom?
Naime, još nisam vidio nijednog trudnog pedera.
Dakle, u toku spolnog onosa, nekoliko sekundi prije ejakulacije dolazi do blagog izljeva sjemene tekućine (tj. jednog od njenih sastavnih dijelova) kojeg muškarac ne može osjetiti i ne može kontrolirati. Taj dio u određenom postotku sadržava i spermije, što može rezultirati trudnoćom. Zbog toga i dolazi do puno neželjenih trudnoća.
Ili da to zdravo seljački kažemo: može general bit brz koliko hoće u micanju vojske s bojišta - džabe mu kad ima dezertera...![]()
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...