Stranica 24 od 56 PrvoPrvo ... 14192021222324252627282934 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 231 do 240 od 554

Jebanje u šupak i pušenje poslije toga

Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Dr Jekyll Ili da to zdravo seljački kažemo: može general bit brz koliko hoće u micanju vojske s ...

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga

Citat Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
    Ili da to zdravo seljački kažemo: može general bit brz koliko hoće u micanju vojske s bojišta - džabe mu kad ima dezertera...
    Hahahahahahahahahaha...

G-E-N-I-J-A-L-N-O!!!!! Svaka čast, Dr Jekyll...

Imaš od mene rep+ velik ko' kuća!!!!!

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    428 times

loooooooooooool hahaahahaahah

Nježni predator Avatar od korisnika Maslow
    Datum registracije
    08-04-06
    Starost
    49
    Poruka
    7,275
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Pa vidim da se stalno spominje zaštita od neželjene trudnoće, pa mi nije jasno kakve veze trudnoća ima sa analnim seksom?

Naime, još nisam vidio nijednog trudnog pedera.
    Ne spominje se zaštita od neželjene trudnoće nego razlozi za upotrebu kondoma kod analnog seksa.
    Nešto nisam sklon uvjerenju da su gazda i gazdarica u vezu uletjeli nevini.
    Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
    Jerzy Kosinski

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Citat Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
    Ne prenosi se zrakom, pa su rijetki slučajevi da su zaražene i usna šupljina i genitalije iste osobe.
    Znači da se ne prenosi ni krvlju nego isključivo kontaktom sluznice jedne osobe s drugom.
    Htio sam samo reći da nitko od nas ne može ni u sebe biti baš apsolutno siguran, a kamoli u partnera.
    Znači, vrijedi pravilo: AKO ŠEVIŠ, NE SLUZI

prof. Foruma Avatar od korisnika sunka5
    Datum registracije
    29-01-06
    Poruka
    1,374
    Liked
    1 times

Sorry što upadam ovako u diskusije, ali imam ponešto iskustva s time pa...Kada govorimo o korištenju kondoma u stalnoj vezi....Nije bitna partnerova (ne)vjera, već zdravlje (ono je ipak najvažnije )...Ima bolesti (spolnih,...) koje se mogu dobiti i ne-seksulanim putem...Pa zašto onda to prenijeti partneru??? Uglavnom moj savjet (i iskustvo): najbolje je koristiti kondome bez obzira na sve...Ove fore sa 'izvaditi ću ga na vrijeme': odite u Petrovu pa vidite koliko ima koji su isto to 'koristili'....Uf, što sam pametan kada se radi o drugima
    Za one koji žele saznati više o Šunki:

Više o meni

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

HPV[/URL] je najčešći uzročnik raka maternice, a toliko je raširen da su izuzetno rijetke osobe koje ga nemaju.
    1) HPV (Humani papiloma virus) je DNA virus koji spada u skupinu PAPOVA virusa. Postoji oko 100 suptipova, ali samo neki imaju onkogeno djelovanje. Među izrazito onkogenima su suptipovi 16, 18 i 45, a umjereno onkogeni su suptipovi 31, 33, 35, 39, 52, 56 i 58. Dakle nisu svi suptipovi onkogeni i to znači da osoba inficirana HPV-om ne mora nužno imati i promjene na spolnom traktu.
    2) Ne znam otkuda ti taj podatak kako su izuzetno rijetke osobe koje ga nemaju? U najdrastičnijim primjerima, zaraženost je bila oko 40% i to u uvjetima velike nehigijene i neobrazovanja (Centralna Afrika). U Hrvatskoj je oko 10% žena nositelj HPV virusa, a više od 60% tih žena ima normalan PAPA test!
    Zadnji Uredio Dr Jekyll : 28-05-07 u 19:32
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Datum registracije
    08-04-06
    Starost
    49
    Poruka
    7,275
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
    1) HPV (Humani papiloma virus) je DNA virus koji spada u skupinu PAPOVA virusa. Postoji oko 100 suptipova, ali samo neki imaju onkogeno djelovanje. Među izrazito onkogenima su suptipovi 16, 18 i 45, a umjereno onkogeni su suptipovi 31, 33, 35, 39, 52, 56 i 58. Dakle nisu svi suptipovi onkogeni i to znači da osoba inficirana HPV-om ne mora nužno imati i promjene na spolnom traktu.
    2) Ne znam otkuda ti taj podatak kako su izuzetno rijetke osobe koje ga nemaju? U najdrastičnijim primjerima, zaraženost je bila oko 40% i to u uvjetima velike nehigijene i neobrazovanja (Centralna Afrika). U Hrvatskoj je oko 10% žena nositelj HPV virusa, a više od 60% tih žena ima normalan PAPA test!
    Dao sam ti link već jednom, ali nije mi teško ponoviti:

Humani papiloma virus - Wikipedija
    Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
    Jerzy Kosinski

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Dao sam ti link već jednom, ali nije mi teško ponoviti:

Humani papiloma virus - Wikipedija
    Kao što se može vidjeti na toj stranici, neki podaci nisu provjereni. Ja sam podatke napisao iz knjige "Patolgija ženskog spolnog sustava" autor Stanko Jukić i suradnici, što je jedna od tri obavezne knjige za ispit iz Ginekologije i porodništva za studente medicine. Na ljudima je sad da se odluče čemu će vjerovat.
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Datum registracije
    08-04-06
    Starost
    49
    Poruka
    7,275
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    kontracepcijska sredstva (NEKA) ne sluze samo za zastitu od trudnoce.

svaka cast imas rep cim budem mogla podijelit

s deckom sam u vezi preko 3 godine, i da, KONDOM SVAKI PUT... nema kondoma - nema sexa. oboje imamo isto misljenje, paa... ja radije kupim 10 kutija kondoma nego nove stikle.. tim vise jer stikle niti ne nosim
    Pa ne nosiš ni kondome? Ili je to neka nova moda, obučeš kondom, pa nek priča tko šta hoće!
    Zadnji Uredio Maslow : 28-05-07 u 21:23
    Jerzy Kosinski

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

kako ne? nosim ih u dzepu