loooooooooooool hahaahahaahah
Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Dr Jekyll Ili da to zdravo seljački kažemo: može general bit brz koliko hoće u micanju vojske s ...
loooooooooooool hahaahahaahah
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Sorry što upadam ovako u diskusije, ali imam ponešto iskustva s time pa...Kada govorimo o korištenju kondoma u stalnoj vezi....Nije bitna partnerova (ne)vjera, već zdravlje (ono je ipak najvažnije)...Ima bolesti (spolnih,...) koje se mogu dobiti i ne-seksulanim putem...Pa zašto onda to prenijeti partneru??? Uglavnom moj savjet (i iskustvo): najbolje je koristiti kondome bez obzira na sve...Ove fore sa 'izvaditi ću ga na vrijeme': odite u Petrovu pa vidite koliko ima koji su isto to 'koristili'....Uf, što sam pametan kada se radi o drugima
![]()
![]()
1) HPV (Humani papiloma virus) je DNA virus koji spada u skupinu PAPOVA virusa. Postoji oko 100 suptipova, ali samo neki imaju onkogeno djelovanje. Među izrazito onkogenima su suptipovi 16, 18 i 45, a umjereno onkogeni su suptipovi 31, 33, 35, 39, 52, 56 i 58. Dakle nisu svi suptipovi onkogeni i to znači da osoba inficirana HPV-om ne mora nužno imati i promjene na spolnom traktu.
2) Ne znam otkuda ti taj podatak kako su izuzetno rijetke osobe koje ga nemaju? U najdrastičnijim primjerima, zaraženost je bila oko 40% i to u uvjetima velike nehigijene i neobrazovanja (Centralna Afrika). U Hrvatskoj je oko 10% žena nositelj HPV virusa, a više od 60% tih žena ima normalan PAPA test!
Zadnji Uredio Dr Jekyll : 28-05-07 u 19:32
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Dao sam ti link već jednom, ali nije mi teško ponoviti:
Humani papiloma virus - Wikipedija
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Kao što se može vidjeti na toj stranici, neki podaci nisu provjereni. Ja sam podatke napisao iz knjige "Patolgija ženskog spolnog sustava" autor Stanko Jukić i suradnici, što je jedna od tri obavezne knjige za ispit iz Ginekologije i porodništva za studente medicine. Na ljudima je sad da se odluče čemu će vjerovat.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Zadnji Uredio Maslow : 28-05-07 u 21:23
Jerzy Kosinski
kako ne? nosim ih u dzepu![]()