kako se situacija zakomplicirala ajooooj.....kaj filozofirate...ko voli bubanje u cokoladno oko nek buba, a ko ne nek se ne buba...basta....leben und leben lassen...
Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Način na koji će netko upražnjavati sex je odabir pojedinca i zato se ne treba međusobno prepucavati i vrijeđati. Ako ...
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
kako se situacija zakomplicirala ajooooj.....kaj filozofirate...ko voli bubanje u cokoladno oko nek buba, a ko ne nek se ne buba...basta....leben und leben lassen...
Esherria coli treba biti u debelom crijevu, a ne u ustima.
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
shema plodni - neplodni (prvih 5 eventualno i zadnja 2,3)...kond. obvezno u plodnima, u guzu bez, ali nema kombinacija... i sve super.
pusti ti to "znam kad je vrijeme"...je nemam u planu kolica furat prije 30., a do tada, kaj fali malo pazit! nije da smo suhi!
stupid is as stupid does
teško mi je ovo čitat bez varenja jer je*iga moram.sve što sada kažem bit će generalno pranje,a ako se koji pojedinac pronađe-njegov problem.prvo po mom mišljenu a tetka mi je ginekologica(i zato hvala bogu ne trebam trošit pare na kondome jer ne bi imala za kavu,a i da je nemam moj je jeb*č izrazito upoznat s pravilima i prenapaljen tako da bi ih on kupova,a ako koji lik curi kaže da je to skupi sport,nek se cura probiije u glavu il si izvadi mozak jer joj očito ne pomaže u najvažnijoj funkciji-razmišljanju)dakle .svi koji ne koriste kondom pri analnom seksu pa ga kasnije moče u pič*u ili bez močenja u pič*u su IDIOTI.sad,vaša me mišljenja i djelovanja ne interesiraju(ako to radite) jer ih nemate čime argumentirati.drugo kondomi za ulazak u vaginu-zar ste toliko nesposobni pa se lik mora oladit pri stavljanju?ja kondom nikad ne otvaram u zadnji čas,a lik mi je jedan put diga živce s pilanjem amo bez kondoma i što san napravila?u wc san otvorila i izvadila kondom,uvatila prstom i kažiprstom da istisnem zrak(i tako držala),ušla u sobu itd..da ovo ne postane erotski roman stala san iznad njega,sisala mu usnu i lagano ugrizla da ne osjeti dok mu stavljam kondom,i tako smo se...kad san se makla s njega da odem po vodu,lik je stalja i gleda u kitu s kondomom sav u nevjerici..nije moga posrat ništa i od tada ne slušam sranja togg tipa,sve šta mi kaže je;nemoj da osjetim da mi ga stavljaš...jebačina je jebačina i smatran da ovo nije mjesto za prebacivanje vlastite sex. frustracije na druge..
![]()
![]()
Zadnji Uredio mogu biti krava : 29-05-07 u 22:07
ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke...![]()
Tetka onda ima dobrog posla s tobom![]()
nemoj mi samo reć da joj ne daješ da pije pilule jer smatraš da će joj počet rast brčine i da će se nadebljat.još samo to reci i po podu san.....![]()
![]()
ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke...![]()
Xena mora da je imala loših iskustava![]()