Stranica 25 od 56 PrvoPrvo ... 15202122232425262728293035 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 241 do 250 od 554

Jebanje u šupak i pušenje poslije toga

Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Način na koji će netko upražnjavati sex je odabir pojedinca i zato se ne treba međusobno prepucavati i vrijeđati. Ako ...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Nefertiti
    Datum registracije
    18-02-07
    Starost
    28
    Poruka
    2,898
    Liked
    5 times

Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga

Način na koji će netko upražnjavati sex je odabir pojedinca i zato se ne treba međusobno prepucavati i vrijeđati. Ako netko iz sigurnosnih razloga stavlja kondome to jedino može biti pametno bez obzira da li je u dugoj vezi. Ne znači da takvi ljudi imaju loš sexualni život.
    Analni sex je povezan s bolestima iz razloga što u analnom otvoru žive bakterije koje na tome mjestu koriste, ali ako se prenesu bilogdje drugdje one više ne pomažu nego uzrokuju zbilja grozne infekcije i bolesti. Odabir je pojedinca da li će radi "spontanosti" kondom zanemariti.
    Ja sam u dugoj vezi, smatram svoj sexualni život fenomenalnim i u globalu kondome ne koristim, ali kad ga primam u dupe (da `prostite) inzistiram na kondomu jer sam upoznata sa rizicima u koje se upuštam.
    Pročitala sam u nekoliko predhodnih postova, od nekoliko ljudi da bacaju kojekakve uvrede jedni drugima.....to je zbilja jadno
    I only know how to do things 3 ways:
    -the WRONG way
    -the RIGHT way
    -and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

mozak organizacije Avatar od korisnika cobra_gi
    Datum registracije
    28-09-05
    Poruka
    3,971
    Liked
    1 times

kako se situacija zakomplicirala ajooooj.....kaj filozofirate...ko voli bubanje u cokoladno oko nek buba, a ko ne nek se ne buba...basta....leben und leben lassen...

Nježni predator Avatar od korisnika Maslow
    Datum registracije
    08-04-06
    Starost
    49
    Poruka
    7,275
    Liked
    5 times

Esherria coli treba biti u debelom crijevu, a ne u ustima.
    Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
    Jerzy Kosinski

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

shema plodni - neplodni (prvih 5 eventualno i zadnja 2,3)...kond. obvezno u plodnima, u guzu bez, ali nema kombinacija... i sve super.
    pusti ti to "znam kad je vrijeme"...je nemam u planu kolica furat prije 30., a do tada, kaj fali malo pazit! nije da smo suhi!
    stupid is as stupid does

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mogu biti krava
    Datum registracije
    01-05-07
    Poruka
    459
    Liked
    0 times

teško mi je ovo čitat bez varenja jer je*iga moram.sve što sada kažem bit će generalno pranje,a ako se koji pojedinac pronađe-njegov problem.prvo po mom mišljenu a tetka mi je ginekologica(i zato hvala bogu ne trebam trošit pare na kondome jer ne bi imala za kavu,a i da je nemam moj je jeb*č izrazito upoznat s pravilima i prenapaljen tako da bi ih on kupova,a ako koji lik curi kaže da je to skupi sport,nek se cura probiije u glavu il si izvadi mozak jer joj očito ne pomaže u najvažnijoj funkciji-razmišljanju)dakle .svi koji ne koriste kondom pri analnom seksu pa ga kasnije moče u pič*u ili bez močenja u pič*u su IDIOTI.sad,vaša me mišljenja i djelovanja ne interesiraju(ako to radite) jer ih nemate čime argumentirati.drugo kondomi za ulazak u vaginu-zar ste toliko nesposobni pa se lik mora oladit pri stavljanju?ja kondom nikad ne otvaram u zadnji čas,a lik mi je jedan put diga živce s pilanjem amo bez kondoma i što san napravila?u wc san otvorila i izvadila kondom,uvatila prstom i kažiprstom da istisnem zrak(i tako držala),ušla u sobu itd..da ovo ne postane erotski roman stala san iznad njega,sisala mu usnu i lagano ugrizla da ne osjeti dok mu stavljam kondom,i tako smo se...kad san se makla s njega da odem po vodu,lik je stalja i gleda u kitu s kondomom sav u nevjerici..nije moga posrat ništa i od tada ne slušam sranja togg tipa,sve šta mi kaže je;nemoj da osjetim da mi ga stavljaš... jebačina je jebačina i smatran da ovo nije mjesto za prebacivanje vlastite sex. frustracije na druge..
    Zadnji Uredio mogu biti krava : 29-05-07 u 22:07
    ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke...

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Tetka onda ima dobrog posla s tobom

Datum registracije
    01-05-07
    Poruka
    459
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
    Tetka onda ima dobrog posla s tobom
    samo vikendima,ipak mi triba vrimena da se maca stisne..
    ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke...

Datum registracije
    01-05-07
    Poruka
    459
    Liked
    0 times

nemoj mi samo reć da joj ne daješ da pije pilule jer smatraš da će joj počet rast brčine i da će se nadebljat.još samo to reci i po podu san.....

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Xena mora da je imala loših iskustava

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Citat Pravi autor: XXe Pogledaj Poruke
    ...a ovaj ban je samo dokaz da istina boli..
    A bogami, netko ovdje ima hemeroide...
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Lajkaj nas na Facebooku