ja mislim da šule prvo treba dobro pofutrat eurokremom, nutelom, šlagom, pralinama i preljevom od višnje, a onda navalit na analac, dobro izrudarit, polizat svrdlo i prste nakon!![]()
Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Hehehe, znao sam da će ju kristijan bannat , hehe , još sam jučer mislio napisat "sad ćeš ti vidjet ...
ja mislim da šule prvo treba dobro pofutrat eurokremom, nutelom, šlagom, pralinama i preljevom od višnje, a onda navalit na analac, dobro izrudarit, polizat svrdlo i prste nakon!![]()
Mašta radi svašta.
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Evo danas sam malo prigleda svih ovih 30 strana postova, dosta interesantno govorite o sexu o one dvi rupe, dvi susjede. Sve je to za žive ljude. Vidi se da netko trlja brlja jer ne zna ništa. A sad vas pitam jel ste probali ovo, a to je virujte mi najslađe i vama i njoj i traje dugo.
Stavite maloga u guzu ne ciloga a sa svoja dva prsta može sa tri u pici, tražite svog malog, kad nađete di vam je glavič onda ga lagano izdrkate, a to može i ona sa svojom rukom ako je spremna na to, al ipak bolje sam.
A zašto ne staviš cijelu šaku?
Po mogućnosti do lakta.
Opet mašta radi svašta.
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Ovo je tema o pušenju nakon analnog seksa i ovdje već ima previše offtopica
Postoji tema samo o analnom seksu - http://www.croportal.net/forum/ljuba...alni-sex-8910/ - i svoja iskustva i komentare o njemu pišite tamo
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Nije samo tebi nego svima jer se malo previše od osnovne teme skrenulo
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
kad volite,spremni ste na sve,ja bi samo jednoj osobi to mogla..on zna tko je...daidza,nazovi me...
ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke...![]()
Naravno, već krećem prema tebi![]()