Stranica 37 od 56 PrvoPrvo ... 27323334353637383940414247 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 361 do 370 od 554

Jebanje u šupak i pušenje poslije toga

Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; pa mislim da nitko nije do sada rekao da je nešto sexy stavljati ga u usta onako friško nakon toga..to ...

prof. Foruma Avatar od korisnika ROBIN
    Datum registracije
    26-05-07
    Poruka
    1,701
    Liked
    0 times

Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga

pa mislim da nitko nije do sada rekao da je nešto sexy stavljati ga u usta onako friško nakon toga..to definitivno smatram odbojnim.i mislim da je pozitivno da želiš ženi u seksu pružiti osijećaj kraljice,ali gledajući kroz taj spektar ponižavanjanavodnog onda je i sam seks na neki način ponižavanje žene jer se na kraju krajeva nju *ebe a ne muškarca..tako da smatram da je sve što partnere uzbuđuje i zadovoljava međusobno dobrodošlo u seksu koliko god granice bile uže ili šire podvučene
    Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije.

Akademik Foruma Avatar od korisnika Wolf-HR
    Datum registracije
    11-12-06
    Starost
    40
    Poruka
    3,887
    Liked
    0 times

Oj, carice- pa nije valjda da nikad nisi (da 'prostiš na izrazu) pojebala muškog tako da mu 'oči iscure', pa da zna koliko je sretan da ima TAKVU CURU KAO ŠTO SI TI (ne vičem nego naglašavam). Ili da ga nisi malo 'pritisla' da ti se full preda, pa ti raspolažeš s njim kako te volja? Nema ništa ponižavajuće ni u tome, kao ni da tebe muški pojebe (ako to radi na način koji tebi godi)...

A da se sad obratim na prvi dio tvoje poruke- mislim da je upravo to bila i tema (čak je bilo i rasprave o tehničkim stvarima poput prethodnog čišćenja 'cjevovoda', a i smajlići koji to prikazuju sa smećkastim pimpačima).

P.S. Robin, sorry što se ne cenzuriram (van 'Neta bih se itekako cenzurirao), tim više što vidim da se ti cenzuriraš- pls. ne zamjeri malo slobodnije izražavanje...
    Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.

prof. Foruma Avatar od korisnika ROBIN
    Datum registracije
    26-05-07
    Poruka
    1,701
    Liked
    0 times

ne zamijeram ništa.čitala sam do sad poruke,između ostalog i tvoje u temi koju je pokrenula opaka i potpuno mi je jasno da se znaš izražavati na nivou,ali ovo je tema koja zahtijva korištenja malo slobodnijeg govora.

a što se tiče ovog prvotnog,to je upravo ono što ja govorim otkad sam malo seksualno stasala i smatram da ja isto toliko strastveno,opako,izluđujuće mogu iz*ebati muškarca da se jadan ni ne snađe koliko on može mene.nema tu kod mene fraza tipa on me je iskoristio,dapače ikoristili smo se obostrano ako se to uopće može tako nazvati.
    doživjeti osjećaj da seksualno dominiraš nad partnerom koji nije u stanju,premda bi to iz nekog određenog razloga možda i priželjkivao,odbiti tvoju ličnost ili pak osjećaj kada jednostavno vođen strašću i željom ,kako si i sam rekao i*jebeš muškarca da mu oči ispadnu,osjećaj je koji toliko imponira našoj ličnostisvejedno radi li se o muškarcu ili ženi...

i sad da ne bude totalni offtopic,protiv guze nemam ništa ali ovakve gadosti bi ipak ostavila onima sa boljim žečucem ili koji ne posjeduju osjet okusa
    Zadnji Uredio ROBIN : 20-06-07 u 01:33
    Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije.

prof. Foruma Avatar od korisnika -misic-
    Datum registracije
    09-03-07
    Starost
    4
    Poruka
    1,675
    Liked
    2 times

ne jebem se u šupak , a ako bi to i radila nikad ne bi pušila nakon toga
    -misic-

Starter Avatar od korisnika natasasu
    Datum registracije
    21-07-07
    Starost
    34
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

Pozdrav za sve forumase iz Hrvatske.

Citala sam ove vase komentare i dosla do zakljucka da ima mnogo povrsnih ljudi. Seks je predivna stvar i gde, kada i sa kim uopste nije bitno ako je obostrana simpatija tu. Sto se tice analngo seksa devojke ga ili vole ili ne. Ja licno ga volim i nemam problema da posle popusim i ako treba. Nijedna devojka nemoze da prica na ovu temu a koja nije probala. a sto se muskaraca tice ja misim da oni nisu signurno raavnomerni za diskusiju na ovu temu.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Evo još jedne/ga...
    stupid is as stupid does

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Da...

Zanimljivo, koliko ih ima...

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

[QUOTE=natasasu;415689]Pozdrav za sve forumase iz Hrvatske.
    Sto se tice analngo seksa /QUOTE]

što to je analngo seks ??

Analogni seks ? ?

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

to ti je skraćenica za analno-guzni seks (analn-go = analno + guzno)

Akademik Foruma Avatar od korisnika Wolf-HR
    Datum registracije
    11-12-06
    Starost
    40
    Poruka
    3,887
    Liked
    0 times

A što se ti javljaš- ti si proglašen nemjerodavnim. Štoviše, mi muški smo puno (da ne kažem duplo) mjerodavniji, a ona bi nama uzela pravo glasa...
    Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.

Lajkaj nas na Facebooku