Hajde, idem sada napisati Bibliju o sebi, nadam se da me nitko neće prepoznat![]()
Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; hahhahah, vidim stavi neki avatar i odi u predstavljanja...
Hajde, idem sada napisati Bibliju o sebi, nadam se da me nitko neće prepoznat![]()
ajde![]()
KIKO KIKO DI JE ANUS U PITANJU TI SI SVUGDI!
Aj morat ti priznat, volim ga i ja uvalit u čmar(šupak)!!!
Pušenje samo prije
Kod vaginalnog seksa može i poslije![]()
anđeo s greškom
Znači sviđa ti se pušit ili?
To me oduvik zanimalo ali iskreno!
I šta misliš o analnom, jesi probala???
Ti si starija i vjerovatno iskusnija, mada nekad god.u tom nisu važne!!!
pa zašto joj se ne bi sviđalo pušiti, a što se tiče analnog sexa mogu samo reći da je predobro
nema ništa loše u pušenju poslije sexa u guzu ili u pizdu, isti kurac, bitna je samo higijena, kod svega naravno
Slažem se sa svime!
Shvatija sam da se tebi šupak svidija, prijo moj i meni se sviđa, nekad je bolje od vagine!!!
Pogotovo ženama koje to vole, ja sam ima takvih par do sada i mogu ti reč da je to prava razvaljutka, uživaju do bola!
Pa vama je sve odvratno, pa nemojte se onda nikad jebat. Pa i kad jebeš u čkupi i to je isto odvratno može ti se popišat. Nezamislivo je da je jebeš u otvore iz kojih ispušta tijelesne tvari i tekučine, a u usta tek da i ne govorim sa njima te ljubi tamo se nesmije nikako.
hihihihi.....pa ti si tako super. Ti misliš da cura urinira iz istog onog otvora koji joj služi za sex![]()