| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Društvo forumu; hahhahah, vidim stavi neki avatar i odi u predstavljanja... |
| | #36 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Znači sviđa ti se pušit ili? To me oduvik zanimalo ali iskreno! I šta misliš o analnom, jesi probala??? Ti si starija i vjerovatno iskusnija, mada nekad god.u tom nisu važne!!! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Slažem se sa svime!Shvatija sam da se tebi šupak svidija, prijo moj i meni se sviđa, nekad je bolje od vagine!!! Pogotovo ženama koje to vole, ja sam ima takvih par do sada i mogu ti reč da je to prava razvaljutka, uživaju do bola! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07
Poruka: 30
![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Pa vama je sve odvratno, pa nemojte se onda nikad jebat. Pa i kad jebeš u čkupi i to je isto odvratno može ti se popišat. Nezamislivo je da je jebeš u otvore iz kojih ispušta tijelesne tvari i tekučine, a u usta tek da i ne govorim sa njima te ljubi tamo se nesmije nikako. |
| | |
![]() |
| Tagovi: analni sex, blowjob, jebanje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:41.

Slažem se sa svime!