Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -misic- ok , naguram nekom maču stroj u dupe , ja opet ovak malo stara ( čitaj samo malo ) ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-09-07, 01:15   #401 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,740
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
ok , naguram nekom maču stroj u dupe , ja opet ovak malo stara ( čitaj samo malo ) ne kužim kak bi to mene zadovoljilo u sexualnom smislu , ak je to osveta onda moguće i razumijem ali u sexualnom smislu sorryte al ne vidim smisao em njega boli em treba to nagurat ... no vrijeme mi je da odem odmorit staračku mrenu
Ajde misic razmisli malo... koje je tvoje zadovoljstvo kad nekom pušiš?!
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 01:20   #402 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,478
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

pa sad da ti kažem da ne pušim ne bi mi vjerovala , no nije riječ o meni u ovoj priči nego o nekom strojčeku kojeg trebaš svom dečku nagurati u dupe ( uzmimo u obzir da bi ga to moglo i boliti ) , koje je tvoje zadovoljstvo u tome ?
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 01:26   #403 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 193
Mateo-sb se izdvaja iz mase
Thumbs up Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
A ja mislila će reći kako on ima dovoljno dug i kako on može sve vrle žene zadovoljiti bez pomoćne stimulacije (grozna riječ!).
Sorry
S jednom sam se dovoljno uhodao da nije bila potrebna stimulacija da bi se nasvrsavala kao nikad dotada!Cak ni s tipom s kojim je zivjela godinama nije mogla bez stimulacije klita uvijek svrsiti,sa mnom je uvijek uspijevala i bez stimulacije!Da li je stvar u alatu,ne znam?Ona misli da je stvar u dobrom,velikom alatu,ja mislim da je stvar u kondiciji koju sam stekao,jer smo cesto,redovno to radili!

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ajde misic razmisli malo... koje je tvoje zadovoljstvo kad nekom pušiš?!
Tu se varas!Neke se tako okvase kad samo dodirnu rukom alat,neke se jako uzbude i navlaze kad ga samo malo puse,ne mogu izdrzati da se nabiju na njega!

Zadnji Uredio Mateo-sb : 13-09-07 u 01:31. Razlog: Dodati!
Mateo-sb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 08:55   #404 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,740
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
pa sad da ti kažem da ne pušim ne bi mi vjerovala , no nije riječ o meni u ovoj priči nego o nekom strojčeku kojeg trebaš svom dečku nagurati u dupe ( uzmimo u obzir da bi ga to moglo i boliti ) , koje je tvoje zadovoljstvo u tome ?
Ajd dobro.

Tko zna, možda dečka to više ne boli.

Citat:
Pravi autor: Mateo-sb Pogledaj Poruke
Tu se varas!Neke se tako okvase kad samo dodirnu rukom alat,neke se jako uzbude i navlaze kad ga samo malo puse,ne mogu izdrzati da se nabiju na njega!
Okej , veliki hebaču nadprosječnih sposobnosti i karme.
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 09:23   #405 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 6,962
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Mateo-sb Pogledaj Poruke
S jednom sam se dovoljno uhodao da nije bila potrebna stimulacija da bi se nasvrsavala kao nikad dotada!Cak ni s tipom s kojim je zivjela godinama nije mogla bez stimulacije klita uvijek svrsiti,sa mnom je uvijek uspijevala i bez stimulacije!Da li je stvar u alatu,ne znam?Ona misli da je stvar u dobrom,velikom alatu,ja mislim da je stvar u kondiciji koju sam stekao,jer smo cesto,redovno to radili!

Znala sam da će biti pridjeva.
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 11:01   #406 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 78
Poruka: 4,703
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

And Mr. Big rides again...

Napalio sam se od ovih silnih epiteta, pridjeva etc...
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 20:49   #407 (permalink)
baci mi nekaj gospođaaaaa

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,147
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

Citat:
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 20:55   #408 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Da....i ja sam se malo iznenadila, ali.........ima i toga
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 21:12   #409 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,889
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:

Rijedak si ti primjerak

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 08:56   #410 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
daj stari(a) ne kakaj života ti
Hahahha.
Nisam on, nego ona
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: analni sex, blowjob, jebanje, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114