| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -misic- ok , naguram nekom maču stroj u dupe , ja opet ovak malo stara ( čitaj samo malo ) ne ... |
| | #401 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #402 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga pa sad da ti kažem da ne pušim ne bi mi vjerovala , no nije riječ o meni u ovoj priči nego o nekom strojčeku kojeg trebaš svom dečku nagurati u dupe ( uzmimo u obzir da bi ga to moglo i boliti ) , koje je tvoje zadovoljstvo u tome ?
__________________ -misic- |
| | |
| | #403 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Citat:
S jednom sam se dovoljno uhodao da nije bila potrebna stimulacija da bi se nasvrsavala kao nikad dotada!Cak ni s tipom s kojim je zivjela godinama nije mogla bez stimulacije klita uvijek svrsiti,sa mnom je uvijek uspijevala i bez stimulacije!Da li je stvar u alatu,ne znam?Ona misli da je stvar u dobrom,velikom alatu,ja mislim da je stvar u kondiciji koju sam stekao,jer smo cesto,redovno to radili! Tu se varas!Neke se tako okvase kad samo dodirnu rukom alat,neke se jako uzbude i navlaze kad ga samo malo puse,ne mogu izdrzati da se nabiju na njega!![]() Zadnji Uredio Mateo-sb : 13-09-07 u 01:31. Razlog: Dodati! | |
| | |
| | #404 (permalink) | ||
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
Ajd dobro.Tko zna, možda dečka to više ne boli. Citat:
, veliki hebaču nadprosječnih sposobnosti i karme. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | ||
| | |
| | #405 (permalink) | |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,962
Znala sam da će biti pridjeva. ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... | |
| | |
| | #406 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 78
Poruka: 4,703
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga And Mr. Big rides again... Napalio sam se od ovih silnih epiteta, pridjeva etc...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #407 (permalink) | |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
![]()
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a | |
| | |
| | #408 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Da....i ja sam se malo iznenadila, ali.........ima i toga
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #409 (permalink) | |
| Purger | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
![]() Rijedak si ti primjerak ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: analni sex, blowjob, jebanje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.

će reći kako on ima dovoljno dug i kako on može sve vrle žene zadovoljiti bez pomoćne stimulacije (grozna riječ!). 
Ajd dobro.