| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Mateo-sb Ovo sto sam podebljao,stvarno smijesna izjava!Kakva god ti osoba bio,nijedna nije jadna ... |
| | #411 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
| |
| | |
| | #413 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
| |
| | |
| | #414 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga po ovome zaključujem da to radiš sa ne baš previše dobre volje ako ti nije zadovoljstvo pušiti zašto se prisiljavaš , i zašto tvoj dečko to traži od tebe ako zna da ti to nije zadovoljstvo , a ako nezna da li to znači da mu nisi rekla ( pitanje nije postavljeno onima koji to rade iz obostranog zadovoljstva ) da , znam
__________________ -misic- |
| | |
| | #415 (permalink) | |
Da, postoji i takav strap on ili običan.Zadovoljstvo ne mora činiti samo tjelesna stimulacija, u tom slučaju klitorisa, već i psihičko zadovoljstvo iz kojeg opet proizlazi tjelesni užitak. Ja to radim svome robu, rijeđe robinjama. | |
| | |
| | #417 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #419 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Ma sve je to dobro dok ima seksa!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #420 (permalink) | ||||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
A reci mi, da li bi, recimo, uživala u slijedećoj situaciji, kako psihički, tako i stimulativno-fizički... Čisto onako teoretski, baš me zanima... Dakle - scenarij bi išao ovako nekako: Ti se pojaviš sa tom umjetnom silikonskom kurčinom pripasanom oko struka, i nazoveš me robom/stvorom/mizernim bićem ili kako već, te izraziš želju (ili možda zapovjed ) da me jebeš jer to tebi, gospodarici, pričinja zadovoljstvo.Čim skontam da me oslovljavaš sa "Robe", pošaljem te u pizdu strininu. A kada se pokušaš približit mom analnom otvoru sa tom napravom, odvalim ti peščurinu (šamarčinu) tako da ti, tvoja umjetna kurčina koju si izvoljela pripasat, te obližnji komad namještaja odletite cca 2.5 metara u smjeru sjeveroistoka. Zatim je još jednom pošaljem u pizdu strininu, preporučim ti da tu gumenu kurčinu nabiješ sebi u dupe, i odem iz prostorije. Kako bi, recimo, ti kaom jel' te, "domina" (ili nešto slično) reagirala na takvu jednu, seansu? Ajde, baš me zanima...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||||
| | |
![]() |
| Tagovi: analni sex, blowjob, jebanje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:16.

Ovo sto sam podebljao,stvarno smijesna izjava!Kakva god ti osoba bio,nijedna nije jadna i ponizena ako spava s tobom!Mozda si cak i divna osoba,stoputa bolja od nje i njoj isto treba biti cast sto je s tobom!

Ajd dobro.

) da me jebeš jer to tebi, gospodarici, pričinja zadovoljstvo.