Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Mateo-sb Ovo sto sam podebljao,stvarno smijesna izjava!Kakva god ti osoba bio,nijedna nije jadna ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-09-07, 08:59   #411 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga

Citat:
Pravi autor: Mateo-sb Pogledaj Poruke
Ovo sto sam podebljao,stvarno smijesna izjava!Kakva god ti osoba bio,nijedna nije jadna i ponizena ako spava s tobom!Mozda si cak i divna osoba,stoputa bolja od nje i njoj isto treba biti cast sto je s tobom!

Covjece,cijeni malo vise sebe!Ispada da su one kraljice stvarno,visa bica od nas!Dobro je potrudit se oko partnerice da joj bude predivno,kako ce drukcije i ostati s tobom ako se ne trudis,mi se vise i trudimo od njih ustvari,ali nitko nije bolji od nikog,treba ju gledati kao ravnu sebi,nije ona kraljica ako je bas tebi dala!Pogotovo nije jadna ako ti je dala,pa i one vole sex,da nije tebi dala,dala bi sigurno nekom drugom,nebrini!

I ona treba nesto pruziti da oboma bude bolje,i u sexu a i u vezi,puno paznje treba pruziti partneru,a ne samo mi muskarci,ispada da mi moramo sve ucinit!Ocito se sve ocekuje od nas!Pa nemora bas ovo pruziti sto je u ovoj temi,to je pomalo odvratno,iako ima nekih koje ce i to napraviti!
Kako će netko imati percepciju žene tokom sexa, ovisi o sexualnoj igri.Osobito ako se radi o bdsm seansi, gdje je žena Domme-Gospodarica, a muškarac rob, koji je tu da sluša zapovijedi Gospodarice i zadovoljava ju. Ona je u tom slučaju Boginja itd., a on tek mizerno biće koje je sretno što je izabran od strane Gospodarice
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 09:01   #412 (permalink)
Banned

Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
nema. valjda maštaju. iluzija. djeca. i dosada

Iluzija nije, već stvarnost, ne dosada, već zabava na iznimno zadovoljstvo Domme i roba.Moć koju ona ima u trenutku kad nosi strap-on, kada roba jebe. A on je sretan što Gospodarica uživa.
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 09:03   #413 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
ok , naguram nekom maču stroj u dupe , ja opet ovak malo stara ( čitaj samo malo ) ne kužim kak bi to mene zadovoljilo u sexualnom smislu , ak je to osveta onda moguće i razumijem ali u sexualnom smislu sorryte al ne vidim smisao em njega boli em treba to nagurat ... no vrijeme mi je da odem odmorit staračku mrenu
Smisla ima itekako. Ja sam u tom trenutku nadmoćna nad robom.Uživam u nanošenju boli i poniženja.To me sexualno napaljuje, pa i sam pogled na stvora koji kleči pod mojim nogama
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 09:04   #414 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,478
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ajde misic razmisli malo... koje je tvoje zadovoljstvo kad nekom pušiš?!
po ovome zaključujem da to radiš sa ne baš previše dobre volje
Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ajd dobro.
ako ti nije zadovoljstvo pušiti zašto se prisiljavaš , i zašto tvoj dečko to traži od tebe ako zna da ti to nije zadovoljstvo , a ako nezna da li to znači da mu nisi rekla ( pitanje nije postavljeno onima koji to rade iz obostranog zadovoljstva )
Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke

Rijedak si ti primjerak
da , znam
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 09:06   #415 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Mateo-sb Pogledaj Poruke
Ako mislimo na stroj koji zene pricvrste na sebe i karaju drugu zensku s time,onda evo da dodam i ja nesto: Ne znam je li istina,ali jedna cura kaze da je negdje cula(ili procitala),da u tom stroju,s unutarnje strane,ima neki dio koji stimulira klitoris,tako da i ta zenska koja s tim strojem hebe nekog uspije i sebe zadovoljiti,svrsiti!Nisam ju pitao jeli kako koristila taj stroj,a i ne ispitujem cure o proslosti,samo bilo mi je malo neugodno i tako cudno to sve sto sam cuo,ma sta sve nece izmislit!Ma zajebi ti sve,prirodno je prirodno!

Da, postoji i takav strap on ili običan.Zadovoljstvo ne mora činiti samo tjelesna stimulacija, u tom slučaju klitorisa, već i psihičko zadovoljstvo iz kojeg opet proizlazi tjelesni užitak. Ja to radim svome robu, rijeđe robinjama.
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 09:16   #416 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,478
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

ako oba dvije strane prihvate takvu igru , ok , zašto ne , uživajte
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 13:20   #417 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Iluzija nije, već stvarnost, ne dosada, već zabava na iznimno zadovoljstvo Domme i roba.Moć koju ona ima u trenutku kad nosi strap-on, kada roba jebe. A on je sretan što Gospodarica uživa.
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 15:18   #418 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-08-07
Godina: 20
Poruka: 6
empi$k se izdvaja iz mase

ma to je sve bolesno.........
empi$k je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 15:37   #419 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Ma sve je to dobro dok ima seksa!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 15:38   #420 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Kako će netko imati percepciju žene tokom sexa, ovisi o sexualnoj igri.Osobito ako se radi o bdsm seansi, gdje je žena Domme-Gospodarica, a muškarac rob, koji je tu da sluša zapovijedi Gospodarice i zadovoljava ju. Ona je u tom slučaju Boginja itd., a on tek mizerno biće koje je sretno što je izabran od strane Gospodarice
Citat:
Citat:
Smisla ima itekako. Ja sam u tom trenutku nadmoćna nad robom.Uživam u nanošenju boli i poniženja.To me sexualno napaljuje, pa i sam pogled na stvora koji kleči pod mojim nogama
Citat:
Da, postoji i takav strap on ili običan.Zadovoljstvo ne mora činiti samo tjelesna stimulacija, u tom slučaju klitorisa, već i psihičko zadovoljstvo iz kojeg opet proizlazi tjelesni užitak. Ja to radim svome robu, rijeđe robinjama.
Zanimljivo.

A reci mi, da li bi, recimo, uživala u slijedećoj situaciji, kako psihički, tako i stimulativno-fizički...

Čisto onako teoretski, baš me zanima...

Dakle - scenarij bi išao ovako nekako:

Ti se pojaviš sa tom umjetnom silikonskom kurčinom pripasanom oko struka, i nazoveš me robom/stvorom/mizernim bićem ili kako već, te izraziš želju (ili možda zapovjed ) da me jebeš jer to tebi, gospodarici, pričinja zadovoljstvo.

Čim skontam da me oslovljavaš sa "Robe", pošaljem te u pizdu strininu. A kada se pokušaš približit mom analnom otvoru sa tom napravom, odvalim ti peščurinu (šamarčinu) tako da ti, tvoja umjetna kurčina koju si izvoljela pripasat, te obližnji komad namještaja odletite cca 2.5 metara u smjeru sjeveroistoka.

Zatim je još jednom pošaljem u pizdu strininu, preporučim ti da tu gumenu kurčinu nabiješ sebi u dupe, i odem iz prostorije.

Kako bi, recimo, ti kaom jel' te, "domina" (ili nešto slično) reagirala na takvu jednu, seansu?

Ajde, baš me zanima...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: analni sex, blowjob, jebanje, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114