Damfisk Legendo
Mislim da bi joj pasalo da je plesneš i onda je uzmeš tu spravu i začepiš obe rupe!![]()
Sigurno bi se nauživala!
Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; A zakaj si baš ti u glavnoj ulozi? I naravno da se to njoj/njemu ne dešava. Mislim ono, stvarno si ...
stupid is as stupid does
Damfisk Legendo
Mislim da bi joj pasalo da je plesneš i onda je uzmeš tu spravu i začepiš obe rupe!![]()
Sigurno bi se nauživala!
Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković
Pa pošto je dotična "domina" izvoljela sebe stavit u glavnu ulogu "korisnika strap-on dilda" onda sam ja, po analogiji, sebe stavio u glavnu ulogu u mom scenariju
Ali to nije bitno, u glavnoj ulozi može bit bilo tko.
A dešava li se to njoj zaista - ja ne znam. Sudeći po njezinim napisima, dešava joj se zaista. Uostalom, ja sam postavio jednu čisto teoretsku situaciju, i zanima me kako bi ona reagirala u istoj.
U čemu je problem?![]()
Zadnji Uredio damfisk : 14-09-07 u 15:59
Nema problema.
Sve ok. Pa nenapadam stalno.
![]()
stupid is as stupid does
Ma šta stalno... ne napadaš ti nikad!
![]()
Hahahhaha
Nikada ne bi pristala da se vidimo, ako prije te ne bi vidjela i procijenila da li zaista to što se predstavljaš. A što se tiče udaraca, to je toliko jadano kao i vređanje, i nisko , pošto sam Žena. Samo jedna stvar, zaustavila bi ti se ruka, jer bi ti ju ja slomila.
Da, dešava mi se zaista. Ne može svatko biti u glavnoj ulozi. Ja sam dominantna i jedino me to zadovoljava. Kao što i mog roba da je podčinjen.
Damfisk i hajduk 1991...Vrlo je ružan način ovakve konverzacije, gdje se napada i psuje. Ja sam napisala ono što jesam i kako jesam.Uostalom tema nije bdsm, već sasvim nešto drugo.
Sam odnos Domme i roba, može razumijeniti samo onaj tko ima takve afinitete. Taj odnos nije samo igra, već je puno duplji, na većoj emocionalnoj razini.
Zadnji Uredio daidza : 15-09-07 u 09:51
ovdje lud jebe zbunjenog meni se cini...kakve su ovo izjave...od seksa radite takvu gadariju :S... Strasno...ocito je cilj gurat bilo sta bilo gdje...vazno da se mece![]()
![]()
'' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom,
ali nad ovom zemljom generalno tragičnom,
čemu sam bliži, tri put pogađaj... ''
NIsam ni predložio da se vidimo. Postavio sam teoretsku situaciju.
Nadalje, udaranje nije jadno, jer je u samoobrani. Kada netko prijeti mom fizičkim integritetu (točnije - kada me pokušava naguzit umjetnom kurčinom) onda se ja imam pravo branit, pa čak i ako je riječ o ženi. A pogotovo, ako je riječ o ženi koja se ne suzdržava ponižavati druge i obraćati im se riječima poput "rob" i slično.
Slomila bi mi ruku, kažeš? Hmmm...![]()
Iskreno, sumnjam. Tipovi koji navodno vole "dominirati" su najčešće kukavice i kompleksaši, bez trunke hrabrosti.
Kažem, najčešće. Možda si ti iznimka koja potvrđuje pravilo.
Istina je da je takav odnos dublji od čisto fizičkog. Samo, ja ga ne bih nazvao emocionalnim, već psihopatološkim.
Osoba koju spolno uzbuđuje ponižavanje drugih, kao i osoba koju spolno uzbuđuje biti ponižavan, svakako su materijal za psihijatrijski tretman.
Da jednom raščistimo, nisam on nego ona!!!
Nisam to ni shvatila da se vidimo, samo karikiram!!
Nitko u bdsm nikoga ne prisiljava na ništa.Pa neću se pojaviti negdje i nekoga poniziti i nabiti mu dildo, a da prije ne znam da to ta osoba želi. Prema tome to je dogovor, u kojem obe strane samostalno pristaju.Tu nema nikakve prisile!!
Svatko ima svoje mišljenje, i ja ga poštujem kao i tvoje!
Bdsm nikada nije niti je, s medicinskog stajališta psihopatološki problem.Već način sexualne igre na obostrano zadovoljstvo.
meni odgovara...ja ne pusim.haha