| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Društvo forumu; ajde onda ak ne fino cista onda barem kondom i lubrikanti za prvi put....onda posle sam kondom....jebiga rupa ... |
| | #441 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga ajde onda ak ne fino cista onda barem kondom i lubrikanti za prvi put....onda posle sam kondom....jebiga rupa i "rupa" nisu isto...makar iz obadve nesto izlazi kad tad....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #442 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 366
![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
Ne bih u rasprave...ali znas li ti koje je mjesto na ljudskom tijelu najvise zarazeno mikrobioloskim organizmima ?? Usta..... I to je neoborivo. Vjerujem da se ljubis sa partnerom-icom ? ? Ista ti je stvar , ako ne i gora ![]() ![]()
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #443 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
Srecom sam ucio o mogucim posljedicama koje mogu nastati i kad su ljudi potpuno zdravi.. Uglavnom, nebih hvala . Samo analno mozda i bi, ali samo sa kondomom, sve ove ostale verzije, gurni tu gurni tamo bih izbjegao jer u konacnici sam siguran da bi te bakterije zavrsile u mojim ustima i tamo ostale
__________________ Be the change you want to see! Gandhi | |
| | |
| | #445 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Čekaj, čekaj... šta dolazi u obzir? Jebanje u šupak ili pušenje poslije toga? Ako u obzir dolazi "pušenje poslije toga", onda me zanima - poslije čega?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #446 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Jednostavno, prvo pušenje kao podmazivanje, pa onda j... u šupak i oboje sretni i zadovoljni.... ![]()
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
| | #447 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar
Poruka: 841
![]() ![]() | Citat:
jebanje u dupe ![]() ili pušenje ![]() ne pušenje posli dupeta ![]() Citat:
![]() obrnuto nikako ![]() ![]() p.s. sorry dupli post ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf Zadnji Uredio daidza : 27-02-08 u 13:24. | ||
| | |
| | #449 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga ko kaže da ću zavoljeti... samo kažem da mi ne bi bilo automatski odvratno ništa što bi bilo između mene i nje zamo zato, jer je ideja da je nešto takvo odvratno... svaki prijedlog se da razmotriti... iako postoje, bar što se mene tiče, vrlo dobri razlozi protiv ovoga iz naslova... ne bi više prakticirano ni analni, pa vaginalni seks, jer znam da može doći do neke infekcije, a ne jer mi je odvratno...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: analni sex, blowjob, jebanje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 3 (0 članova i 3 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.

. Samo analno mozda i bi, ali samo sa kondomom, sve ove ostale verzije, gurni tu gurni tamo bih izbjegao jer u konacnici sam siguran da bi te bakterije zavrsile u mojim ustima i tamo ostale

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!