| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jebanje u šupak i pušenje poslije toga u Društvo forumu; A kaj sam ja krivo rekao pa kad je jebeš u čkupi može se popišat po tebi. Nisam ... |
| | #52 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Ja?? Ja tebe OPĆE nisam skuzio, jos ne znam o cemu se radilo u tvom postu iz kojeg su zaključili da nisi pičke vidio, ja samo odgovaram na tvoje pitanje od kud žena piša...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Da sam imao sta pametno odgovoriti na ono i ja bi napisao nesto... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga da, baš se čudim što nisi imao! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #59 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jebanje u šupak i pušenje poslije toga Citat:
![]() Citat:
) do onoga odakle izlazi urin. A ako ju dovedeš do orgazma, sigurno te neće počastiti zlatnim tušem. Ma ne vjerujem da uopće komentiram u ovoj temi. Aj bok!! | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: analni sex, blowjob, jebanje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:40.

nema teorije da bi zenska s imalo dostojanstva ucinila ista takvo

) do onoga odakle izlazi urin. A ako ju dovedeš do orgazma, sigurno te neće počastiti zlatnim tušem. Ma ne vjerujem da uopće komentiram u ovoj temi.
Aj bok!!