Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jebe ga u zdrav mozak u Društvo forumu; Ovako...imam ful dobrog frenda koji ima curu.Znaju se dvije godine,a skupa su oko godinu i pol s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-08, 18:25   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-12-06
Godina: 17
Poruka: 242
tucson se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku tucson
jebe ga u zdrav mozak

Ovako...imam ful dobrog frenda koji ima curu.Znaju se dvije godine,a skupa su oko godinu i pol s prekidima itd.
Ona ga cijelo vrijeme zajebava,jos se nisu jebali.Nije stvar u tome nego kada su oni bili prekinuli pred neko vrijeme on je upoznao jednu zgodnu i dobru curu ali je njegova tadasnja bivsa,a danas sadasnja cura mu rekla da ako ostavi tu curu da ce se oni pojebat i da ce opet biti skupa.On je odjebao tu zgodnu curu i opet prohodao s njom.Ona mu nije dala,rekla mu je da ipak nije spremna i da ceka.Njemu to nije bio neki problem jer mu ona ocito znaci nesto u zivotu.Jos je ona neko vrijeme imala dvije veze odjednom s mojim frendom i s jos nekim tipom,on je prelazio preko svega toga.Kap koja je prelila casu je bila ta da me trebao bacit motorom 5 km jer sam se zurio na utakmicu,a on je rekao kako ide po nju i ne zeli zakasnit da se ona ne ljuti iako je imao 25 minuta vremena,a za moju voznju je trebao potrosit u vrh glave 10 minuta,a mene je ionako trebalo bacit otprilike u istom smjeru gdje je isao po nju.
Kako da mu kazem da ona nije onakva kakvu on vidi u svojim ocima?da ga vara i da ga iskoristava i maltretira?ovo je ozbiljno i nemojte se zajebavat...molim vas
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:29   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-04-08
Godina: 21
Poruka: 154
picanko
Re: jebe ga u zdrav mozak

Skuzit ce sam... samo cekaj
picanko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:30   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,590
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ako je zaljubljen ne možeš mu pomoći....
Takvi smo mi muškarci kad je ljubav u pitanju,dopuštamo ženama da rade idiote iz nas.

Što se tiče tvog frenda...pusti ga da sam shvati kakva je ta cura jel se može dogodit da se ti i on posvađate zbog nje.Vjerujem da on u ovoj fazi u kakvoj je sada neće moći shvatit da mu želiš pomoći....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:30   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,600
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: tucson Pogledaj Poruke
da ona nije onakva kakvu on vidi u svojim ocima?da ga vara i da ga iskoristava i maltretira
upravo ovako...
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:35   #5 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ako je zaljubljen ne možeš mu pomoći....
Takvi smo mi muškarci kad je ljubav u pitanju,dopuštamo ženama da rade idiote iz nas.

Što se tiče tvog frenda...pusti ga da sam shvati kakva je ta cura jel se može dogodit da se ti i on posvađate zbog nje.Vjerujem da on u ovoj fazi u kakvoj je sada neće moći shvatit da mu želiš pomoći....

mislim da se necemo posvadjat...dobri smo frendovi,a i on zna da se ja ne opterecujem njegovim stvarima nego da ne zelim da ode na skroz krivi put
ne mislim ja njemu savjetovat da prekine jer znam da nece,samo zelim da malo razmisli o nekim situacijama iz proslosti i pogleda na te situacije kako smo mi sa strane gledali-objektivno
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:35   #6 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Frend ti je poglup (sorry ali je) jer misli to da ona nije spremna (ucjena "pojebat će mo se ako je ostaviš", mislim WTF ????) je istina.
Ona to iskorištava jer zna da će ga uvijek (ili dok ne odraste) imati za rezervu i bez pol beda ševi se s drugima

edit: nikada,
ali nikada se ne upleći ma koko dobri bili.

Zadnji Uredio dorina : 07-04-08 u 18:38.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:36   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

Nije glup, zaljubljen je u krivu zensku
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:38   #8 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: picanko Pogledaj Poruke
Skuzit ce sam... samo cekaj
ako nakon dvije godine nije skuzio sumnjam da ce sad odjednom bez da mu odvratim pozornost na neke stvari
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:39   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 385
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

iako je duznost prijatelja da se međusobno štite,bolje ti je da se ne mjesas previse.. mogo bi bit krivo shvacen, a on ce tu svoju "zaluđenost" dici na jos visi nivo, "neshvacene ljubavi"... rađe ne riskiraj prijateljstvo, i pusti ga da sam shvati..

Zadnji Uredio olja : 07-04-08 u 18:42.
olja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:41   #10 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
Nije glup, zaljubljen je u krivu zensku
Citat:
Pravi autor: tucson Pogledaj Poruke
ako nakon dvije godine nije skuzio
Ja neznam kako bi onda to nazvala, ako nakon 2 god ne vidiš očito. Sorry.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: frend, jadnica, kuja, prijatelj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103