| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jebe ga u zdrav mozak u Društvo forumu; Ovako...imam ful dobrog frenda koji ima curu.Znaju se dvije godine,a skupa su oko godinu i pol s ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | jebe ga u zdrav mozak Ovako...imam ful dobrog frenda koji ima curu.Znaju se dvije godine,a skupa su oko godinu i pol s prekidima itd. Ona ga cijelo vrijeme zajebava,jos se nisu jebali.Nije stvar u tome nego kada su oni bili prekinuli pred neko vrijeme on je upoznao jednu zgodnu i dobru curu ali je njegova tadasnja bivsa,a danas sadasnja cura mu rekla da ako ostavi tu curu da ce se oni pojebat i da ce opet biti skupa.On je odjebao tu zgodnu curu i opet prohodao s njom.Ona mu nije dala,rekla mu je da ipak nije spremna i da ceka.Njemu to nije bio neki problem jer mu ona ocito znaci nesto u zivotu.Jos je ona neko vrijeme imala dvije veze odjednom s mojim frendom i s jos nekim tipom,on je prelazio preko svega toga.Kap koja je prelila casu je bila ta da me trebao bacit motorom 5 km jer sam se zurio na utakmicu,a on je rekao kako ide po nju i ne zeli zakasnit da se ona ne ljuti iako je imao 25 minuta vremena,a za moju voznju je trebao potrosit u vrh glave 10 minuta,a mene je ionako trebalo bacit otprilike u istom smjeru gdje je isao po nju. Kako da mu kazem da ona nije onakva kakvu on vidi u svojim ocima?da ga vara i da ga iskoristava i maltretira?ovo je ozbiljno i nemojte se zajebavat...molim vas
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: jebe ga u zdrav mozak Ako je zaljubljen ne možeš mu pomoći.... Takvi smo mi muškarci kad je ljubav u pitanju,dopuštamo ženama da rade idiote iz nas. Što se tiče tvog frenda...pusti ga da sam shvati kakva je ta cura jel se može dogodit da se ti i on posvađate zbog nje.Vjerujem da on u ovoj fazi u kakvoj je sada neće moći shvatit da mu želiš pomoći....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: jebe ga u zdrav mozak Citat:
mislim da se necemo posvadjat...dobri smo frendovi,a i on zna da se ja ne opterecujem njegovim stvarima nego da ne zelim da ode na skroz krivi put ne mislim ja njemu savjetovat da prekine jer znam da nece,samo zelim da malo razmisli o nekim situacijama iz proslosti i pogleda na te situacije kako smo mi sa strane gledali-objektivno
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jebe ga u zdrav mozak Frend ti je poglup (sorry ali je) jer misli to da ona nije spremna (ucjena "pojebat će mo se ako je ostaviš", mislim WTF ????) je istina. Ona to iskorištava jer zna da će ga uvijek (ili dok ne odraste) imati za rezervu i bez pol beda ševi se s drugima ![]() edit: nikada, ali nikada se ne upleći ma koko dobri bili.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 07-04-08 u 18:38. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 385
![]() ![]() ![]() | Re: jebe ga u zdrav mozak iako je duznost prijatelja da se međusobno štite,bolje ti je da se ne mjesas previse.. mogo bi bit krivo shvacen, a on ce tu svoju "zaluđenost" dici na jos visi nivo, "neshvacene ljubavi"... rađe ne riskiraj prijateljstvo, i pusti ga da sam shvati..
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 07-04-08 u 18:42. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jebe ga u zdrav mozak Ja neznam kako bi onda to nazvala, ako nakon 2 god ne vidiš očito. Sorry.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: frend, jadnica, kuja, prijatelj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.