| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jebe ga u zdrav mozak u Društvo forumu; Ti tu ne mozes nista, ocito je da je jako zaljubljen i ako mu budes isa ista sugerirat ili govorit ... |
| | #21 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jebe ga u zdrav mozak Ti tu ne mozes nista, ocito je da je jako zaljubljen i ako mu budes isa ista sugerirat ili govorit protiv nje ti ces bit taj koji ce izgubit prijatelja. Pametnije ti je ne misat se, jer iako ti je prijatelj to je ipak njegov problem , a ne tvoj. Neka sam uci na vlastitim greskama , jedino kako mu ti mozes pomoc je da se ne misas u njihov odnos i tu i tamo ga saslusas. To je ipak njegova odluka i njegova veza, a ne tvoja... Nema gore stvari nego se misat u tudu vezu, pa makar dobronamjerno. BTW; Mislim da ga toliko privlaci bas zato sta mu nije dala (vi muski imate tu neku cudnu crtu ).
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jebe ga u zdrav mozak Citat:
![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| charolastra | Re: jebe ga u zdrav mozak Citat:
Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | ||
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: jebe ga u zdrav mozak frende nema tu pomoci, jednostavno si je dopustio da ju previse zavoli i tu je kraj, ona je to skuzila i iskoristava ga, a on je vjeruj mi svjestan svega toga ali si nemoze pomoci , jednostavno ju voli i sve bi napravio za nju, ma koliko to tesko palo za njega, nema tu pomoci, on ce sam morat pobijediti sebe i krenut drugim stopama i pricama, jer kad se pocme voliti tu svaka prica stane i krece druga posve razlicita od prve ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: frend, jadnica, kuja, prijatelj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:40.

).