| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jedini način da ga... u Društvo forumu; možda je ovo suludo, ali ne postoji drugi način: Mislim iskoristiti dečka koji me ne voli, a ja njega ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-05-08 Lokacija: Zadar
Poruka: 48
![]() | možda je ovo suludo, ali ne postoji drugi način: Mislim iskoristiti dečka koji me ne voli, a ja njega da, tako kad se on odmah napije na sljedećem tulumu, ja navalim na njega!!!! Što mislite o tome??? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne možeš vjerovati, koliko godina imaš? Evo odgovor, zamisli....jako se sviđaš nekom dečko, a on tebi ne..uopće.....i prvom prilikom kad se napijieš na nekom tulumu i ne znaš za sebe, on to iskoristi i iskoristi te....baš bi se super ujutro osjećala kad bi došla sebi...izdrpana i išpricana od njegove ljubavi..... ![]() ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedini način da ga... reci mu da ga zelis iskoristiti pristat ce ako se bude opira kreni u pralno opsluzivanje, jednostavno zar ne?evo lipo ti je tarquino napisa....
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
« Hentai
|
Sexualna orijentacija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:31.

to je jadno...