| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jedno pitanje... u Društvo forumu; -ako sam ti ja cura, onda nije preporučljivo. Za druge ne znam... |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedno pitanje... Citat:
Tako da drži jezik za zubima i šuti..... Ako ti sama kaže, dobro, ako ne, pusti nek ide..... Važno da nema boleštinu i da ne vara.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jedno pitanje... da i za to imaju sporedna pitanja na koja ju možeš navesti da kažeš ali to je već za drugu temu... isto prvo kad joj skineš gače dobro ju poližeš pa češ da osetiš okusom i njuhom ovo u vezi boleština. E setio se ja jednog vica. Malo je ogavan pa ko ne voli ogavne viceve neka preskoči. Liže dasa pičku devojci pa pljune. Ponovo liže pa pljune. Opet kroz neko vreme naiđe na neki komadič, popizdi pljune i reče: "jeli bre milojka koji ti kurac to po pički" ona odgovori: "ma to mi se jedan ispovračao kad sam mu rekla da imam sifilis" ![]() nije smešan, a što?
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedno pitanje... Vau, koje dobro pitanje ... Svaka cast na ovoj temi ... Citat:
![]() Moj savjet ti je da ti fino poslusas čiku sabana ,,, znas taj čiko je iskusan zivota ,,, uvijek pun dobrih ideja i zna ti dati dobre savjete, izmedju ostalog i zna kako treba sa djevojkama i zenama ... ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-07-07 Lokacija: ZAGREB(CENTAR) Godina: 18
Poruka: 34
![]() | Re: Jedno pitanje... Citat:
![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 299
![]() | Re: Jedno pitanje... naravno da mozes pitat,ali nemoj da ti to bude prvo pitanje onako,nakon kratkog vrimena,kroz razgovor da ispadne kao da pitas tek tako,cisto usput ili spomeni neke svoje bivse pa pitaj ako nista ona ne kaze na to |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jedno pitanje... s obzirom na pitanje i pomoć koju tražiš, reših da te uputim u još jednu čaroliju devičanstva. Sigurno znaš da devojka koja se jednom tucne, teško će neiskusnom dečku biti otkriti jel prvi il drugi. Meni samo da dirneš devicu već ću da znam. Dakle staviš svoje usne na njezine usmine i duneš unutra. Pre toga staviš svoj dlan na izlaz iz dupeta. Ako osetiš lagani povjetarac to znači da je proburgijana i neće moći da ti laže da je nevina. ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:52.

nije smešan, a što?