| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel koristite kondome i koje ???? u Društvo forumu; pa nekada i koristim ali samo one TROJAN, najbolji su mi... |
| | #92 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #93 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Pa ne koristim kondome (u vezi sam godinu i pol, dečku vjerujem i pijem pilule tako da za tim stvarno nema potrebe)
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #98 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? ovo su zakon kondomi ekipa LifeStyle - Ultra thin ali ih je već godinama jako teško naći u trgovinama...mislim da durex ima monopol ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #99 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #100 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jel koristite kondome i koje ???? pa,kad ih imam, koristim ih... durex uvijek-classic ili ultra thin kalsično-bit će nam fantastično........ultra thin-bit će još bolje!!! ![]() a ako ne,onda ide ono "suzdržavanje" s muške strane....
__________________ I drool |
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, kondome, koristite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.

)