| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel koristite kondome i koje ???? u Društvo forumu; kondom????? koji sad kurac???? opet neka NASA-ina izmisljotina ko i spijunski sateliti...... ......ne koristim ja to.....ne iz razloga ... |
| | #121 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel koristite kondome i koje ???? kondom????? koji sad kurac???? opet neka NASA-ina izmisljotina ko i spijunski sateliti...... ......ne koristim ja to.....ne iz razloga da mi nije ugodno s njima ili iz razloga da sam idiot kaj to ne koristim.....ne braco moja.....razlog je posvem drukciji.....ja naime NEMAM s kime to koristiti.......hahahahahhahaha....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel koristite kondome i koje ???? nismo deca pa svi znademo da zena na jednu rupu pisa a na drugu se burgija gura ali zato proverena metoda je ta da spermatozoidi ne mogu da zive u vodi uguse se ili tako nekako ali ce neki lekar da to objasni pa kada napunite devojku mozete vode da joj saspete uz pomoc flase i svi ce da pomru nema trudneca, stvarno, provereno ne se salim |
| | |
| | #123 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,756
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? neznam zasto,al uvik uzmem durex arouser valjda navika,nije me nikad iznevjeria jedini kondom koi mi je puka,dobia sam na ulazu u disko,mislim da je bia dan side ili maskare i neki party srica puka je kad sam ga navlacia,osta sam ![]() sestra ili stara mi znaju nekad kupit ovako iz zajebancije,njih boli kurac kakva je kvaliteta,vazno da je u boji lol,pa i njih zalozim ako se ima di ![]()
__________________ I stood by the river that ran red with shame I stood in the killing fields where death had no name I stood with my brothers and away it flood and we were one flesh, one breath, one life, one blood |
| | |
| | #124 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
![]()
__________________ It's not over till you're underground... | |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel koristite kondome i koje ???? smej se smej, samo se smej a kada te se napuni onda kuku lele sta ce mi majka reci. isto ako niste u prilici za kurton mozete zensku carapu da upotrebite odrezete vrh navucete na burgiju stavite gumicu na kraj i idemo u minđu na burgijanje ho ho ho |
| | |
| | #130 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? ovaj recept s vodom je najjači jbš pilule dok ima vode ![]() ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, kondome, koristite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:45.

......ne koristim ja to.....ne iz razloga da mi nije ugodno s njima ili iz razloga da sam idiot kaj to ne koristim.....ne braco moja.....razlog je posvem drukciji.....ja naime NEMAM s kime to koristiti.......hahahahahhahaha....