| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel koristite kondome i koje ???? u Društvo forumu; koje se nadju pri ruci, neki su mali pa mi ne vrijede... |
| | #161 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? koje se nadju pri ruci, neki su mali pa mi ne vrijede ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #162 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-08 Lokacija: centar
Poruka: 19
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? durex elite najčešće!!!!!e jel istina da su kod nas došli oni američki kondomi Trojanci????
__________________ you pushed me once too far again, i'd like to break your fucking teeth |
| | |
| | #165 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 36
Poruka: 57
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Inače nisam pobornik gumica, ali ako je u pitanju moja malenkost i nisi siguran u partnera onda svakako... Durex-performa the best ![]()
__________________ WIZARDS IS MAGIC EVERYTHING IS POSSIBLE |
| | |
| | #170 (permalink) |
| Starter | Re: Jel koristite kondome i koje ???? sada imam curu vec dugo i u 95% slucajeva ne koristim kondom i idemo do kraja al treba se i znati kada ga izvadit a ne ko neki šalabajzeri pa uzitak im pa ga ne vade a kasnije djete hh a kad koristim kondom opet je tu durex preformance,extra safe, i ovaj novi durex love cudo je a ima i jos jedan u paketu vise whee jednom smo cijelu kutiju extra safe-a potrosili za noc hh ![]()
__________________ Postujem svakog al' se nikoga ne bojim osim dragog Boga jer je razlog sto postojim i sto me ima i zivim da dicim se imenom tvojim!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, kondome, koristite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.