| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel koristite kondome i koje ???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Razor-gogo sada imam curu vec dugo i u 95% slucajeva ne koristim kondom i idemo do ... |
| | #171 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-08-08 Lokacija: iz mora:)
Poruka: 1,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
wow..kakav shevac a tek mu je 17....godina jelte ![]() ![]()
__________________ My name is Blue,Bety Blue | |
| | |
| | #173 (permalink) |
| Starter | Re: Jel koristite kondome i koje ???? tocnije 18 hh a sta ces daju se samo fina rijec i sve ce bit ko podmazano ![]() ![]()
__________________ Postujem svakog al' se nikoga ne bojim osim dragog Boga jer je razlog sto postojim i sto me ima i zivim da dicim se imenom tvojim!!!! |
| | |
| | #174 (permalink) |
| Starter | Re: Jel koristite kondome i koje ???? osamnest ce mi sad bit za mjesec dana a znam da si mislio na masinu ''kao da mi je 17'' nije care moj nije da se hvalim al stvarno je velik kazu cure blago meni ![]()
__________________ Postujem svakog al' se nikoga ne bojim osim dragog Boga jer je razlog sto postojim i sto me ima i zivim da dicim se imenom tvojim!!!! |
| | |
| | #176 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 327
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? koliko ja znam nije durex performance nego performa
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, kondome, koristite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.

pa uzitak im pa ga ne vade a kasnije djete
cudo je a ima i jos jedan u paketu vise whee