Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel koristite kondome i koje ???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: hrv69 Ne koristim kondome jel mi je veči užitak bez njih a pošto ne mjenjam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-09-08, 17:29   #181 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan
Re: Jel koristite kondome i koje ????

Citat:
Pravi autor: hrv69 Pogledaj Poruke
Ne koristim kondome jel mi je veči užitak bez njih a pošto ne mjenjam partnere ne bojim se za bolesti!
Jedan ali vrijedan
možda ih on mijenja
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 20:05   #182 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
hrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: pajo-patakRi Pogledaj Poruke
možda ih on mijenja
Hehe,ja sa sigurnošču znam da ih ne mjenja
hrv69 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 20:06   #183 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

svi su mi premali
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-08, 14:24   #184 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

eto neko mi zatvorio temu o kurtonima, pa ću ovde da stavim.
Znači ja koristim samo xxl kurtone kao i sanel. Evo ovakve koje mozete da stavite na glavu.
A moja zena koristi kurton protiv silovanja. To je onaj dolje sa konrta zubima kao udica. Kad ga dasa metne nemoze da izvadi, a onda kad se ja pojavim jebo sam ga.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg navuko kurton na glavu 01.jpg (15.0 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpg kondomprotiv silovanja.jpg (19.3 KB, 16 pogleda)

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-08, 14:26   #185 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 1,333
Bety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auru

Bridgestone
Odgovori sa citatom
Star 19-09-08, 14:40   #186 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 959
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
eto neko mi zatvorio temu o kurtonima, pa ću ovde da stavim.
Znači ja koristim samo xxl kurtone kao i sanel. Evo ovakve koje mozete da stavite na glavu.
A moja zena koristi kurton protiv silovanja. To je onaj dolje sa konrta zubima kao udica. Kad ga dasa metne nemoze da izvadi, a onda kad se ja pojavim jebo sam ga.
haha sabane legendo

ja kad koristim koristim extra safe uvijek, a ako ga nema jebiga uzmes prvi koji dodje pod ruku.
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-08, 09:22   #187 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-12-06
Godina: 17
Poruka: 393
tucson se izdvaja iz mase

sabane,ztvore nam temu
in flames...postoji li razlika u uzitku kad je sa extra safe ili s nekim obicnim(mislim zbog debljine)??
Odgovori sa citatom
Star 20-09-08, 11:03   #188 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Croatian Hawk

Datum registracije: 18-09-08
Poruka: 135
Croatian Hawk se izdvaja iz mase

Još ih ne koristim,valjda ću ubrzo
Croatian Hawk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-08, 18:57   #189 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: tucson Pogledaj Poruke
sabane,ztvore nam temu
in flames...postoji li razlika u uzitku kad je sa extra safe ili s nekim obicnim(mislim zbog debljine)??
ekstra safe ne znači i debljinu. Ekstra safe znači da su ga testirali pre stavljanja u vrečicu. Radnice koje rade u proizvodnji svaki ekstra safe kurton natežu i razvlače. Duvaju u njega skoro pa ga žvaču reko bi narod. Ti kurtoni prolaze debelu torturu i klimatske promene. Naglo ih hlade te zagrijavaju na kraju pune vodom i gledaju dali puštaju, tek onda idu u paketić. Obične na kojima piše 99% sigurni, direkt stroj stavlja u paketić bez prethodne provere propusnosti.

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-08, 21:06   #190 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-12-06
Godina: 17
Poruka: 393
tucson se izdvaja iz mase

šabane,koje mi kondome preporučuješ?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jel, kondome, koristite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114