| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel koristite kondome i koje ???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: hrv69 Ne koristim kondome jel mi je veči užitak bez njih a pošto ne mjenjam ... |
| | #181 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #184 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel koristite kondome i koje ???? eto neko mi zatvorio temu o kurtonima, pa ću ovde da stavim. Znači ja koristim samo xxl kurtone kao i sanel. Evo ovakve koje mozete da stavite na glavu. A moja zena koristi kurton protiv silovanja. To je onaj dolje sa konrta zubima kao udica. Kad ga dasa metne nemoze da izvadi, a onda kad se ja pojavim jebo sam ga.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #186 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
![]() ja kad koristim koristim extra safe uvijek, a ako ga nema jebiga uzmes prvi koji dodje pod ruku.
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! | |
| | |
| | #187 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 393
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? sabane,ztvore nam temu ![]() in flames...postoji li razlika u uzitku kad je sa extra safe ili s nekim obicnim(mislim zbog debljine)??
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #189 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel koristite kondome i koje ???? ekstra safe ne znači i debljinu. Ekstra safe znači da su ga testirali pre stavljanja u vrečicu. Radnice koje rade u proizvodnji svaki ekstra safe kurton natežu i razvlače. Duvaju u njega skoro pa ga žvaču reko bi narod. Ti kurtoni prolaze debelu torturu i klimatske promene. Naglo ih hlade te zagrijavaju na kraju pune vodom i gledaju dali puštaju, tek onda idu u paketić. Obične na kojima piše 99% sigurni, direkt stroj stavlja u paketić bez prethodne provere propusnosti.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, kondome, koristite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.