| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel koristite kondome i koje ???? u Društvo forumu; imaju li kondomi kakav rok trajanja?... |
| | #192 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel koristite kondome i koje ???? nista nije vjecno, pa tako ni kondomi trebalo bi pisat na kutijici il na foliji ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #194 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? naravo da imaju vidis kako nas xar to zna ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #196 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? ak kondom drzis u novcaniku, brzo sse izlize i netraje puno (bar tako ja mislim) a inace ti pishe na kutijici, ček da vidim ![]() edit - meni pishe do 2012 i jbt i kondomi se proizvode na Tajlandu ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #197 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 389
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? kako znat koja je unutarnja a koja vanjska strana kondoma...?osim onog sabanovog hukanja u kondom... ![]()
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #198 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? po načinu odmotavanja...na pravu stranu se odmotava bez pol muke
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #199 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 389
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? ja imam problema s kondomima,od sam smo ja i oni u svađi ![]() mene to žulja za popzdit,smeta i svašta.a nikako da curu nagovorim na tablete,pogotovo sad nakon ovih yasmin tableta ![]()
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #200 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-08 Godina: 29
Poruka: 17
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? inace mrzim kondome,kao da sam kod ginekologa,ali mislim da je stvar navike,ali ako se sevis okolo moras ih koristit jer riskiras svoje zdravlje,i naravno nezeljena trudnoca.Ako izmedju tebe i tipa prsti sve od strasti neces ni osjetiti razliku,samo da ga stavi,hehe ....jos ako je s okussom cokolade,mljac
__________________ Zadnji Uredio llilonja : 28-09-08 u 11:45. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, kondome, koristite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:45.

trebalo bi pisat na kutijici il na foliji 
vidis kako nas xar to zna

i jbt i kondomi se proizvode na Tajlandu