| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel koristite kondome i koje ???? u Društvo forumu; i jedno i drugo, čini mi se... |
| | #42 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-05-06 Godina: 20
Poruka: 46
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? neznam kak vi svi tu kao izdrzite po sat dva,meni je to nekak previse.ili si napaljen ili nisi,neznam,mozda se moj sex razlikuje od vaseg,sto je vrlo moguce zbog god,meni je idealno pol sata brzog i zestokog,ja bi se vec zapitala u suprotnom,jer napaljujem svog partnera |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel koristite kondome i koje ???? mislim da su ode većina seratori...2,3 sata??? aj, aj obisi to mačku o rep, može biti ali to je uz 5-6 svršavanja, ako pojedinci uopće i ševe...ako oću mogu završiti seks za dvi minute, a mogu i odgađati svršavanje do 45 minuta, dalje nikad nisam ni pokušava, jer partnericu obično do tih 45 minuta zadovoljim. kad nju zadovoljim, e onda mogu i ja završiti. |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-05-06 Godina: 20
Poruka: 46
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
| |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
Zapravo svojevremeno sam experimentirao s tehnikama "Bika koji sjedi" (po indijanskom poglavici koji je navodno prakticirao i otkrio "pasivni sex"). To fakat traje satima, ali se izvodi praktički bez pokreta. | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
jebate maratonaca...pa da ovaj forum čitaju likovi iz privatea i penthousea, odma bi vas došli angažirati kao glumce... | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-04-06
Poruka: 165
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? odgovor na pitanje je ... da 3 puta samo ,a od onda ... bjez..
__________________ http://www.pljacka.com.hr/ |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
Meni je žao što očito nemaš vremena pa nekad moraš sve obavljat u 2 minute iako sumljam da je to dovoljno za tvoju curu, al vjerojatno je sretna što dobije.. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-06 Godina: 19
Poruka: 10
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? "ne, to je ko da pipam sisu s rukavicom " LEGENDARNO kaj ce vam kondomi to je samo jebeni komad gume koji unistava gust prije nego sto svris samo joj ga u dupe zabijes i THE ENDE!!! i onda ti netreba nikaj jebes ko zec dalje |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, kondome, koristite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:31.

jebate maratonaca...pa da ovaj forum čitaju likovi iz privatea i penthousea, odma bi vas došli angažirati kao glumce...