| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel koristite kondome i koje ???? u Društvo forumu; koji se nađu bez zaštite ipak ne ide... |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-12-05 Lokacija: Samobor Godina: 33
Poruka: 334
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Uglavnom ne, ali kad koristim onda koristim one iz "DM-a", Fantasy - Control ili tak nekak... Durex mi je u banani, a za neke treće ni neznam... ![]()
__________________ Mrkva čizmu! |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? Citat:
imas praco...ni ja ih ne koristim vec dosta...ali mislim da su najbolji durex-ferari.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel koristite kondome i koje ???? inače ne koristim, ali sad da...ovaaaajjj, inače sam koristija durex, ali sam jučer u metrou vidija neke češke sa okusom banane na akciji, kupiš 5, dobiješ 6, a sve to za 20 kuna... jebote 6*3=18 kondoma za 20 kuna, a za to dobiješ samo 3 durexova...provat ću ovih dana pa javim kakvi su... e, a i kupija sam neke zelene durexove, najnoviji, za pojačani užitak oba partnera, ooovooo, ooonooo...provat ću i to pa javim... hehe, počinjem pisati recenzije kondoma...btw, performa? bzvz...
__________________ http://www.sogood.bloger.hr/ |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel koristite kondome i koje ???? uf, uf...ovako, zelene "tingle" durexe (neki novi) nemojte kupovati osim ako nemate namjeru ševiti žensku na koju vam se ne diže...valjda ima neki "kurac" unutra koji te rajca, tako da svršiš odma...moja preporuka je ili taj spomenuti ultra thin ili durex elite (oni ljubičasti)...češke još nisam prova
__________________ http://www.sogood.bloger.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, kondome, koristite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:09.