| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel koristite kondome i koje ???? u Društvo forumu; nekad ih koristim nekad ne..najdrazi su mi oni durex voćni... |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel koristite kondome i koje ???? nekad ih koristim nekad ne..najdrazi su mi oni durex voćni ![]()
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-04-06
Poruka: 165
![]() | Re: Jel koristite kondome i koje ???? ..ne koristim... ( fala Bogu ) ![]()
__________________ http://www.pljacka.com.hr/ |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07
Poruka: 106
![]() | U pocetku smo riskirali,pa smo ih koristili,pa je sad ona na pilulama...........dok smo ih koristili najčešće control
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Jel koristite kondome i koje ???? nije da se hvalim curom vidim da te palim svojim malim....ajde da se mazimo i jedan na drugog u mrak pazmimo..ne zelim imati svaku samo tebe duso ja bi ti sada malo usho..smao kad bi dala i cara neshto.. daj mi kondoma broda svoga troba.. jea durex itoy ili iplay..ma nekoristim ja ta umjetna sranja
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, kondome, koristite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.