| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel moguće da je to prava ljubav??? u Društvo forumu; Dobar dan svima! Prvo da vam objasnim situaciju. On je oženjen, ja sam ga upoznala na jednoj fešti ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-07-07 Godina: 16
Poruka: 34
![]() | Dobar dan svima! Prvo da vam objasnim situaciju. On je oženjen, ja sam ga upoznala na jednoj fešti i otišli smo na piće, pričali, do jutra smo bili skupa, nije bilo seksa jer ja nisam htjela. I od onda se čujemo svaki dan, od onda je prošlo već skoro pa mjesec dana, a još nismo spavali. To je valjda dokaz da on neželi samo seks. Kad je njegova žena saznala za nas, pokupila je stvari i otišla. Oboje smo mladi, a ja sam još mlađa od njega. Prije par dana mi je rekao da me voli i da želi da budemo zajedno. Pokrenuo je proces rastave i razvest će se od svoje žene. Da je sve to samo avantura, nebi se rastavljao od žene i nebi me stalno zvao, nego bi spavali i doviđenja! Da li da mu vjerujem kad mi kaže da me voli? Bojim se zavoljet ga do kraja jer neželim da me povrijedi, da li da mu vjerujem? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel moguće da je to prava ljubav??? 5. jel' ti nas zajebavaš? edit: Imaš 16 godina?? Da, to je prava ljubav. Udaj se za njega. On je taj, jedan jedini, pravi, idealni, savršeni... GO FOR IT!!!!!! zaboga... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel moguće da je to prava ljubav??? Živa istina, pa da... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Jel moguće da je to prava ljubav??? ali ti imaš 16.. ej druga stvar da on ima 34 a ti 26.. i onda bi bilo čudno.. neznam.. hoću reć.. ti sa 16 teško možeš znat što je to ljubav, bez uvrede. neznaju ni mnogo stariji u što se upuštaju. ne želim reći da si nezrela tinejdžerica, ali dobro pazi što radiš.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 06-08-07 u 20:02. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel moguće da je to prava ljubav??? daj djete,,nece nikad zenu sa dvoje djece ostavit zbog tebe......gadovi su to,spavaj s njim pa ces vidjet kak ce lako opet kod zenice otici.. IMAS 16 HALOOOO zaljubit ces se jos 1000 puta,,,,nemoj si sje zivot,i imat posla mozda s manijakalnom zenicom(nikad neznas ) ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel moguće da je to prava ljubav??? Čekaj, vi ovo shvaćate ozbiljno? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, ljubav, moguce, prava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:45.

ali ti imaš 16.. ej druga stvar da on ima 34 a ti 26.. i onda bi bilo čudno.. neznam.. hoću reć.. ti sa 16 teško možeš znat što je to ljubav, bez uvrede. neznaju ni mnogo stariji u što se upuštaju. ne želim reći da si nezrela tinejdžerica, ali dobro pazi što radiš.