Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel netko probao... u Društvo forumu; Jel netko probao durex tingle? Navodno za ženin užitak... Pa recite, jel se isplati uzeti..? A kad smo već ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-08-07, 17:28   #1 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika ledena_boginja

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 19
Poruka: 12
ledena_boginja se izdvaja iz mase
Jel netko probao...

Jel netko probao durex tingle? Navodno za ženin užitak...
Pa recite, jel se isplati uzeti..?

A kad smo već kod durexa , koje najčešće koristite?
ledena_boginja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-08-07, 19:45   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 4
pogodi_tko se izdvaja iz mase
Re: Jel netko probao...

je.ja-razdrmalo mi pizdurinu
pogodi_tko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-08-07, 20:08   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 194
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Hebes pomagala,samo prava gola alatka i nesto iskustva,puno iskustva i da vidis srece!Hebanje s kondomom je kao da peres noge a nisi skinuo carape!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-08-07, 20:48   #4 (permalink)
koc
Starter

Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 36
koc se izdvaja iz mase

slažem se,ali nisam probala durex tringle
koc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-08-07, 21:01   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,542
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Mateo-sb Pogledaj Poruke
Hebes pomagala,samo prava gola alatka i nesto iskustva,puno iskustva i da vidis srece!Hebanje s kondomom je kao da peres noge a nisi skinuo carape!

toliko o sexualnom obrazovanju i koristenju kontrac. sredstava... zalosno

ni ne sjecam se kakav je durex TINGLE... ono s mentolom? ako je.. uhh katastrofa...
inace stalno koristim durex SENSATION i nedavno sam probala PleasureMAX koji je nekakva kombinacija nabora od sensation i arrouser, ali mi je jos najbolji sensation.
Star 04-08-07, 23:39   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: ledena_boginja Pogledaj Poruke
Jel netko probao durex tingle? Navodno za ženin užitak...
Pa recite, jel se isplati uzeti..?

A kad smo već kod durexa , koje najčešće koristite?

Jesam , probali smo taj tingle i glupost je...Ništa specijalno !

Otkad koristimo kondome uglavnom su to Durex voćne! Te su mi nekako najbolje!A i dečku, naravno!
Star 05-08-07, 09:34   #7 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika ledena_boginja

Datum registracije: 19-04-07
Poruka: 12
ledena_boginja se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Jesam , probali smo taj tingle i glupost je...Ništa specijalno !

Otkad koristimo kondome uglavnom su to Durex voćne! Te su mi nekako najbolje!A i dečku, naravno!
Da, i mi smo dosta dugo koristili te voćne - select, ali oni su za nijansu manji od drugih vrsta, pa smo se prebacili na elite, oni su mi ok.
Probali smo i sensation i arouser, onak, ništa posebno...

Ali, eto, kad svi već kažete da je bzvz, onda ga ni nećemo kupovati...

Citat:
Pravi autor: Mateo-sb Pogledaj Poruke
Slažem se da je stoput bolje bez kondoma, ali jbg, ja ipak ne želim postati mama u 19-oj, a ako već postoji toliki izbor kondoma, zašto ne probati..?

Zadnji Uredio daidza : 05-08-07 u 12:22.
ledena_boginja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-07, 19:25   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-08-07
Godina: 33
Poruka: 5
Fraktura se izdvaja iz mase

Najbolji je ultra thin
Fraktura je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-07, 21:25   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

sta je to,jel to ono sta vibrira
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-07, 21:52   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 194
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

toliko o sexualnom obrazovanju i koristenju kontrac. sredstava... zalosno

ni ne sjecam se kakav je durex TINGLE... ono s mentolom? ako je.. uhh katastrofa...
inace stalno koristim durex SENSATION i nedavno sam probala PleasureMAX koji je nekakva kombinacija nabora od sensation i arrouser, ali mi je jos najbolji sensation.
Samo sa stalnom partnericom bez kondoma,a znam se kontrolirati,nikad nisam zabrljao,samo treba malo pameti i iskustva!Ni starci mi nisu nikad nista koristili i nemaju nezeljene djece!Kondom me sputava,steze,i bio je problem dok se nisu pojavile XXL velicine,ustvari dok nisam saznao da postoje!Tako da nemam raznovrsnost izbora kao vi,ali tko zna sto buducnost nosi!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jel, netko, probao

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108