| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel netko probao... u Društvo forumu; Jel netko probao durex tingle? Navodno za ženin užitak... Pa recite, jel se isplati uzeti..? A kad smo već ... |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jel netko probao... Citat:
toliko o sexualnom obrazovanju i koristenju kontrac. sredstava... zalosno ni ne sjecam se kakav je durex TINGLE... ono s mentolom? ako je.. uhh katastrofa... inace stalno koristim durex SENSATION i nedavno sam probala PleasureMAX koji je nekakva kombinacija nabora od sensation i arrouser, ali mi je jos najbolji sensation.
__________________ | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel netko probao... Citat:
Jesam , probali smo taj tingle i glupost je...Ništa specijalno ! Otkad koristimo kondome uglavnom su to Durex voćne! Te su mi nekako najbolje!A i dečku, naravno!
__________________ ♥ | |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 19-04-07 Lokacija: Dubrovnik Godina: 19
Poruka: 12
![]() | Citat:
Probali smo i sensation i arouser, onak, ništa posebno... Ali, eto, kad svi već kažete da je bzvz, onda ga ni nećemo kupovati... ![]() Citat:
![]() Zadnji Uredio daidza : 05-08-07 u 12:22. | ||
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: Jel netko probao... Citat:
Samo sa stalnom partnericom bez kondoma,a znam se kontrolirati,nikad nisam zabrljao,samo treba malo pameti i iskustva!Ni starci mi nisu nikad nista koristili i nemaju nezeljene djece!Kondom me sputava,steze,i bio je problem dok se nisu pojavile XXL velicine,ustvari dok nisam saznao da postoje!Tako da nemam raznovrsnost izbora kao vi,ali tko zna sto buducnost nosi!![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, netko, probao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:56.

, koje najčešće koristite?

Hebes pomagala,samo prava gola alatka i nesto iskustva,puno iskustva i da vidis srece!Hebanje s kondomom je kao da peres noge a nisi skinuo carape!