| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel prdite pred....????? u Društvo forumu; kako kad ali prezežno se suzdržim ili odem na balkon... |
| | #102 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? a ono vecinom ne, al jebiga koji put pobjegne pred curom al kaj sad, bitno je da ne umiremo od smrada kaj ne ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #103 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jel prdite pred....????? ja to nikad nisam napravila pred dečkom ni on preda mnom....ne znam,i meni i njemu je neugodno....možda ne toliko zbog samog čina (ipak je to dio nas=dio prirode) već zbog neugodinih miomirisa uostalom,pa ne moramo baš voljeti SVAKI dio svog dečka/cure ![]()
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... |
| | |
| | #104 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? a pred kim ces bit slobodnija i sve nego pred svojim dragim/dragom ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel prdite pred....????? Je, kao kad prvi put kažeš curi volim te, samo u nekim slučajevima treba prijeći sa rijeći na "djela" ![]() I pored toga ipak je najbolje prdnut na nekom javnom mjestu pa onako preko oka pogledat osobu pored sebe. ![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? upravo sam dala odgovor na ovo pitanje ali na krivoj temi ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prdac, prdenje, prdenje pred curom, prditi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:24.

--->