| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel prdite pred....????? u Društvo forumu; Ne bi pred curom prdnuo. Mislim tek u duuužoj vezi možda. Ali inače ne. Znate da ja imam ... |
| | #121 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel prdite pred....????? Ne bi pred curom prdnuo. Mislim tek u duuužoj vezi možda. Ali inače ne. Znate da ja imam oko sranja i tih prdeža specijalan stav. ![]() Ali što je je... ne bi prdnuo pred curom. Ženom.. mooožda.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #122 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Jel prdite pred....????? Citat:
osim mozda kad dodju godti.. a i to ovisi o gostima Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | ||
| | |
| | #123 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #126 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? ja imam frenda koji je bio lud za jednom curom,doslovno plazio za njom,i kad je napokon dogovorio sastanak,negdje na pola se isprdio ko tovar.... ![]() naravno,to je bilo sve sta je dobio od trebe ![]()
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? Sad nakon godinu dana ak mi pobjegne, Bože moj... ![]() Neku večer se smijao ko blesav, sjedio je na kauću, ja sam prala suđe u kuhinji i prdnula tak tiho i kratko, k'o da se srami... ![]() I ja dođem u dnevni, onak s čašom u jednoj i spužvicom u drugoj ruci, pogledam ga onak slatko i velim: "Ja sam prdnula!" ![]() Smijao se narednih pol sata... Zajebavao još narednih 3... ![]() A on predamnom uredno... I onda još, ak smo u krevetu, počne me grlit i govorit: "Jooooj mala, kako ja tebe volim...." ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
![]() |
| Tagovi: prdac, prdenje, prdenje pred curom, prditi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.

osim mozda kad dodju godti.. a i to ovisi o gostima