| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel prdite pred....????? u Društvo forumu; pa da kao da je to nešto grozno......malo smrdi a šta češ, ja uvijek kad sam sam prdnem ... |
| | #161 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? pa da kao da je to nešto grozno......malo smrdi a šta češ, ja uvijek kad sam sam prdnem u ruku i pomirišem kako smrdi i sam se sebi ponekad divim
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #163 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? meni je to baš fino.....neka smijalica me ulovi kad se toga smrada našnjofam ...ja i cura u maloj sobici prdimo i onda tjeramo zrak......i baš te uroka taj smrad....bolje nego ljepilo brate ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #164 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? i onda meni netko kaze da smrad jaja iz dupeta smrdi ma brate odo u kurac nakon njega imam osjecaj koda mi se golub zabio u glavu ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #165 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? prd prd prdekamo ....to je baš fino i super je to ...uo uooo uje uje..mi volimo šnjof šnjof ima i za tebe... bolje ne može ...i to je to ..smradić kad se čuje puk iz dupeta odmah je mom želucu lakše i neću dobiti zaplet crijeva jer mi fino zrak se tjera...ou je ou je ja volim prdit najviše
| | |
| | #166 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 7
![]() | Re: Jel prdite pred....????? Takve stvari kao sto je prdez pred curom ili deckom moze biti odlicna potvrda koliko ste si bliski. Ja sam oduvijek mogao prdnuti pred curom, i ona predamnom.... nakon sto sam ja probio led. A smijalice su stvarno zagarantirane. ![]() |
| | |
| | #168 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jel prdite pred....????? Zna mi se desiti da prdnem za vreme spolnog snošaja. Ja prdnem a često me partner zna samo začuđeno gledati. Kao ono ne veruje vlastitim očima, klima glavom. Jbg, to je od muke-obično odgovorim. Bilo je slučajeva da se partnerica baci u smeh, kao ludača kakva. Skroz se odlepim za vreme seksa tako da opustim sve mišiće pa i čmara pa se eto dešava, a jel mogu napisati i kako su partnerice prdile od muke. ![]()
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #169 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? fine žene su predostojanstvene za takve oblike ponašanja. jednostavno, ne proizvode plin. ja mislim, što glasnije, to veća seljačina. muška/ženska, isto je. po tom se vidi, tj čuje, tko je kakav.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #170 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jel prdite pred....????? Citat:
( u pozivitnom smislu )![]() Odgovor na temu.....naravno da prdnem.....to je normalno,nekad kad ne prdnesh dobish grcheve u zeluchu.
__________________ ...is more like a figure of vengeance who punishes people he feels don't deserve to live... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prdac, prdenje, prdenje pred curom, prditi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

još uvijek čuvam streljivo. 

( u pozivitnom smislu )